A încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiicele

Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs azi dimineaţă în Penitenciarul din Galaţi, unde brăileanul fusese transferat în urmă cu scurt timp. El a scăpat cu viaţă, dar are şanse mici de a supravieţui.

Dumitru Şerban, de 41 de ani, din satul Ibrianu, comuna Gradiştea, cel care la începutul lunii august a fost arestat pentru că şi-a violat în repetate rânduri fiicele în vârstă de 13 şi 14 ani, a încercat să-şi pună capăt zilelelor, azi dimineaţă, în baia celulei din Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Galaţi.

El a fost găsit atârnând într-un ştreang făcut din pânza unei cămăşi, de către colegii de celulă. Au fost alertate cadrele închisorii, iar arestatul a fost transportat la spital mai mult mort decât viu.

Potrivit dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, “pacientul a fost adus în stare foarte gravă şi nu are şanse prea multe de a supravieţui”. Din aceeaşi sursă am mai aflat că: “ Iniţial am făcut resuscitare, dar şansele sunt, repet, foarte mici. Probabil că a apelat la acest gest din cauza remuşcărilor”.

Urma să apară în faţa judecătorilor

În cazul lui Şerban, procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, a definitivat ancheta, iar individul fusese arestat, de pe 6 august, pentru viol şi incest.

Tată a cinci copii, Dumitru Şerban, de 41 de ani, a rămas văduv anul trecut în luna august, după ce soţia sa, Dobriţa, a făcut infarct. În urmă au rămas cinci copii cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani.

Dumitru lucra cu ziua prin sat, însă nu scotea cine ştie ce, pentru că avea viciul beţiei. „Şi-a supus cele două fiice unui tratament inuman, ameninţându-le în permanenţă. A recunoscut săvârşirea faptelor, motivând că le comitea când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, cel care s-a ocupat de caz.

Viaţă promiscuă la cocioabă

Familia Şerban locuia într-o casă cu două camera, o cocioabă care de-abia se mai ţinea în picioare.

La data de 5 august 2009, agenţii Postului de Poliţie Gradiştea s-au sesizat din oficiu în legătură cu faptul că, imediat după moartea soţiei, Dumitru Şerban a abuzat de fiicele sale Georgiana şi Ionela, de 14 respectiv 13 ani.

Georgiana le-a povestit poliţiştilor că, la o săptămână după moartea mamei, tatăl ei, beat fiind, a bătut-o şi a forţat-o să întreţină cu el raporturi sexuale. De atunci, bărbatul din Ibrianu şi-a violat de nenumărate ori fiica, o dată fiind chiar surprins de fiul mai mare, Daniel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net