A încercat s-o taie pentru a-i lua fătul din burtă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O tânără fără adăpost, în vârstă de 29 de ani, din statul american Maryland, a fost răpită şi ţinută ostatică timp de cinci zile de către o femeie care intenţiona s-o ucidă şi să-i ia pruncul din burtă.

Veronica Deramous, în vârstă de 40 de ani, voia să crească bebeluşul ca şi cum ar fi fost al ei. Ea le comunicase prietenilor că va naşte un copil, dar nu prezenta nicun simptom caracteristic gravidelor.

Pe femeia însărcinată în opt luni o cunoscuse la un adăpost pentru oamenii străzii. A ademenit-o în locuinţa sa cu promisiunea unor haine şi jucării, a legat-o şi i-a astupat gura cu bandă adezivă. Apoi a încercat să-i sfâşie uterul pentru a scoate copilul, însă ţipetele tinerei au fost atât de puternice, încât atacatoarea a amânat momentul timp de cinci zile.

Gravida, mutilată grav cu un cuţit de bucătărie, a profitat în cea de-a şasea zi de faptul că Veronica dormea şi a reuşit să fugă din apartamentul acesteia. A cerut ajutorul vecinilor, care au chemat poliţia.

 "Se pare că răpitoarea a încercat să o opereze pe viu pe tânăra însărcinată şi să-i ia bebeluşul. Este un caz foarte ciudat. N-am mai întâlnit ceva atât de înfiorător", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Andy Ellis.

Vezi VIDEO aici

simeon stalpnicul png

Victima a fost dusă de urgenţă la spital, unde a născut prin cezariană o fetiţă, pe care a botezat-o Miracol.

"Este într-adevăr un miracol că au supravieţuit. Amândouă se aflau în stare critică în momentul în care au ajuns la spital", a mai spus Ellis.

Veronica Deramous a încercat să fugă din oraş, dar a fost arestată şi riscă să fie condamnată pentru tentativă de crimă.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net