Inaugurarea pasajul Pipera-Tunari blocată în stâlpi

Ultima actualizare:

Recepţia lucrării, care presupune verificarea construcţiei de către diverse echipe de specialişti, este cea care nu permite deschiderea circulaţiei pe noul pod. Iar motivele pentru care maşinile nu au deocamdată acces sunt lipsa de conectare a stâlpilor la reţeaua Electrica şi nefinisarea scurgerilor pentru apă.

„La recepţia lucrărilor am constatat mici imperfecţiuni pe care constructorul a promis că le remediază în câteva zile“, declara Dragoş Stelniceanu, arhitectul-şef al oraşului Voluntari, la momentul finalizării pasajului.

Acele „mici imperfecţiuni“ de care vorbea arhitectul nu au fost remediate nici până azi. Pe lângă faptul că stâlpii de iluminat nu sunt racordaţi la reţeaua de energie electrică, sunt probleme şi la preluarea apei în caz de ploaie. „Atunci când plouă se formează bălţi pentru că scurgerile nu sunt făcute corespunzător“, a recunoscut Stelniceanu încă de acum două săptămâni.

Adina Popa, purtător de cuvânt al Enel Bucureşti a explicat ieri că Primaria Sectorului 2 a solicitat avizul de racordare abia la 2 decembrie.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net