Impresarul lui Torje are Rolls-Royce placat cu aur

Ultima actualizare:

Cristea Opria a cumpărat maşina din America, contra sumei de 500.000 de dolari. Aceasta este mai grea cu trei kilograme, exact cât aur a montat Opria pe ea.

Rolls Royce-ul lui Opria l-ar face invidios şi pe Gigi Becali sau Irinel Columbianu. „Maşina asta a aparţinut unei actriţe din America, care o avea de un an. Când am luat-o avea 4.000 de kilometri", a spus Cristea Opria.

Acesta spune că în Timişoara nu a scos limuzina decât de două ori. În rest, s-a plimbat cu ea la Monte Carlo, s-a dus să vadă meciul celor de la „Poli" de la Stuttgart şi a participat la expoziţia de la Essen.

„Am adus maşina cu avionul. M-a costat 38.000 de dolari, plus vama încă 72.000 de dolari", a adăugat impresarul. Cel mai tare Rolls Royce din România are 6.700 de cmc.

La Belgrad, toţi ochii au fost aţintiţi asupra limuzinei lui Cristea Opria. Oamenii făcea poze cu telefonul mobil, spre mândria posesorului.

Printre jucătorii impresariaţi de Opria se află Daminuţă, care joacă la tineretul lui Inter Milano, Mera şi Luchin, de la „Poli", însă cel mai iubit dintre ei este dinamovistul Gabi Torje.

„El e ca şi copilul meu. I-am dat apartamentul meu cu patru camere, pentru că locuia cu părinţii şi sora într-o garsonieră. Şi maşina cu care circulă tot eu i l-am cumpărat", a spus Opria, care a fost patronul unor casinouri în oraşul de pe Bega.

Acesta are o avere de aproximativ 10 milioane de euro, bani cash şi este reprezentant unic în Europa pentru o firmă care vinde sisteme de placat aur. El mai are în garajul de la Timişoara încă şase maşini, un Hummer şi patru Mercedes-uri, toate placate cu aur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net