Impresarul Becali, făcut "porcuşor de lapte" de către un ziar britanic

Citeste tot despre: 

Cotidianul britanic "Tha Guardian" a publicat astăzi un material în care îl face praf pe impresarul lui Adrian Mutu. Autorul articolului, Barney Ronay, aduce o serie lungă de jigniri la adresa agentului Becali, legându-se de o declaraţie făcută de acesta pentru italienii de la "Corriere dello Sport".

Gazetarul englez (foto) notează despre zvonurile legate de transferurile mai multor fotbalişti pe la cluburile din Europa. Odată ajuns la vestehttp://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2008/02/12/barney_ronay_140x140.jpga cum că Mutu ar putea părăsi Fiorentina în ianuarie, anunţ făcut de unul dintre fraţii Becali, autorul se dezlănţuie. 

"Şi Adrian Mutu ar putea pleca de la Fiorentina în ianuarie 'dacă o ofertă interesantă ajunge la noi în ianuarie, interesantă pentru noi şi pentru club, o s-o evaluăm împreună', a spus agentul lui Mutu, încreţindu-şi bărbia dublă, ştergându-şi saliva de pe obraz, înfulecând o întreagă potârniche friptă, aruncându-se pe podea ca să se rostogolească pe jos ca un porcuşor umflat cu lapte şi să înoate printre teancuri de bancnote, portofele de piele din struţ pline cu valută, pene parmezan şi cheile unei flote de maşini sport colorate ţipător în portocaliu şi galben."

Loading...