Importanţa postludiului. 10 lucruri de făcut după sex

Ultima actualizare:

1. Rămâneţi "înlănţuiţi"

În mod normal, pentru un bărbat, ejacularea înseamnă punctul final al "activităţii" sexuale şi de aici încolo, gândurile lui deja o iau razna: o bere cu băieţii, un meci de fotbal la televizor sau un joc pe calculator...

Nu şi dacă îl înveţi altfel. Imediat după orgasm, cuprinde-l cu picioarele pentru ca să rămână încă o vreme înăuntrul tău. Mângâie-i lateralele abdomenului.

Sunt o parte foarte sensibilă a corpului său şi asta îi va produce o senzaţie foarte plăcută. Să vă ghemuiţi unul în braţele celuilalt poate fi o metodă splendidă de relaxare după orgasm.

2.  Faceţi un duş împreună

Majoritatea bărbaţilor se simt moleşiţi după un orgasm. Pentru a evita această stare, ia-l cu tine cât mai repede la un duş împreună. Apa caldă vă va ridica din nou temperatura corpului, la fel ca sexul, şi vă veţi recupera energia. Asta îţi va permite să mai petreci puţin timp cu el înainte ca somnul să-l doboare.

Simţurile se ascut după "acţiune", astfel încât simţul auzului nu are nevoie de niciun efort suplimentar pentru a fi stimulat în mod plăcut.

Pune o sursă de muzică aproape de pat şi, dacă muzica nu v-a acompaniat şi până acum, în timpul sexului, porneşte-o acum. Alege muzică lentă, relaxantă, romantică şi vă veţi simţi amândoi mult mai plăcut în momentele de după, când moleşeala e atât de dulce...

Citeşte aici şi celelalte 7 lucruri de făcut după sex

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net