«Îmi plac chiloţeii de mătase»

Ultima actualizare:

    Miruna, «Fata săptămânii»
Miruna, «Fata săptămânii»

Munteanca Miruna Vuica este Fata Săptămânii în cadrul Click! Model 2009. Frumoasa de 23 de ani are un prieten de 3 ani pe care îl iubeşte la nebunie.

Este animatoare în clubul Turabo unde recunoaşte cu modestie că este cea care incinge atmosfera. Mirunei îi place la nebunie lenjeria intimă din mătase de culoare neagră, dacă „şi-o cumpără ea".

Cu siguranţă o cunoaşteţi pe frumoasa munteancă de la televizor, pentru că Miruna a fost prezentatoare la o emisiune interactivă, cu premii, pe postul Naţional Tv.

„Sunt o vorbăreaţă neîntrecută. Prietenul meu s-a obişnuit cu mine şi mă place aşa cum sunt. Mai mult decât atât, uneori are şi el un debit verbal care mă întrece. Aşa înţele eu să trăiesc clipa", ne-a declarat Miruna.

„Sunt o fire romantică, îmi place să mi se facă surprize, să primesc flori şi cadouri. În general îmi place să fiu surprinsă cu fel de fel de lucruri", a conchis frumoasa care a ţinut să ne precizeze că şi-ar fi dorit din tot sufletul să participe la petrecerea Click! Model din clubul Twice.

Miruna a câştigat 600 de lei pentru titlurile de Fata Zilei şi respectv Fata Săptămânii. Până în prezent, în cadrul Click! Model 2009 - Fata de la Pagina 3 au fost acordat premii în valoare totală de peste 2,4 miliarde de lei vechi.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net