Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ciprian Marica e omul momentului la Stuttgart. Atacantul naţionalei a marcat unicul gol al victoriei cu Freiburg din ultima etapă, iar jocul său este cu totul schimbat faţă de cel acum un an, când era ironizat de presa germană pentru lipsa de eficacitate.

Citeşte şi

Ce spaimă pe Ilinca lui Marica!

Marica aduce victoria lui Stuttgart în meciul cu Freiburg - VIDEO

Ce fericită e Vandici după golul lui Marica!

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Vandici şi fosta lui Marica au dat nas în nas în club!

La începutul lui 2009, Ciprian a fost cuplat, vreme de aproape patru luni, cu „bomba" Gina Pistol. Forma atacantului „şvabilor" a oscilat în acea perioadă, practic tot anul trecut fiind unul decepţionant pentru Marica, etichetat de presa nemţească drept una dintre marile dezamăgiri ale Bundesligii.

Un singur gol a marcat atacantul în 15 partide bifate sub tricoul şvabilor în perioada în care a fost „combinat” cu Gina Pistol

simeon stalpnicul png

În schimb, anul curent a debutat în cu totul alte auspicii pentru jucătorul de 24 de ani. Fotbalistul a fost declarat de cea mai importantă publicaţie din Germania, Bild, omul meciului după victoria împotriva contracandidatei la retrogradare, Freiburg, scor 1-0, când Ciprian a reuşit să marcheze în minutul 41 şi a mai punctat o dată, golul fiind anulat eronat.

„Antrenorul mi-a dat multă încredere, m-a ajutat foarte mult la acea fază si colegul meu, Pavel Pogrebnyak! Vreau să marchez şi să câştigăm şi la Dortmund!", a decretat Marica după meci.

Marea transformare a atacantului a început în noiembrie 2009, când a început să iasă cu Ilinca, aceasta fiind surprinsă de paparazzi ieşind din apartamentul lui într-o dimineaţă. De-atunci cei doi sunt de nedespărţit, povestea lor de dragoste derulându-se cu o intensitate fantastică.

Invitată la emisiunea „Agentul VIP", de la Antena 2, Ilinca Vandici a povestit amănunte picante din relaţia ei cu Marica, făcându-i un portret vârfului.

„Totul a decurs firesc între mine şi Ciprian. Chiar dacă s-a creat o imagine negativă despre fotbalişti, am avut surpriza să găsesc un om educat, care vorbeşte cinci limbi străine, care poate discuta despre orice subiect la telefon sau faţă în faţă ore în şir, un om galant, care deschide uşa la maşină fără să-i fie ruşine. Ciprian e cu adevărat extraordinar. Avem multe lucruri în comun, ascultăm aceeaşi muzică, abordăm aceleaşi subiecte de discuţie şi multe altele!", a mărturisit vedeta postului din trustul Intact.

Chiar dacă momentan curge numai lapte şi miere în relaţia lor, Ilinca nu se gândeşte încă la căsătorie. „Nu sunt adepta aventurilor pasagere, dar nu e musai să se ajungă la căsătorie. Suntem tineri, vom vedea. Deocamdată, mă bucur de momentul acesta", a mai spus tânăra blondă.

Revelion romantic în Austria

Ilinca Vandici şi Ciprian Marica au petrecut Crăciunul separat, fiecare cu apropiaţii lui. Cei doi s-au revanşat însă de Revelion, când s-au deplasat la Innsbruck, în Austria, pentru un sejur de vis.

Ei s-au cazat la un hotel de lux, dotat cu jacuzzi în cameră. Pe durata şederii în ţara valsului, îndrăgostiţii au schiat în fiecare zi, au făcut poze împreună şi au dansat la trecerea dintre ani.

Ilinca şi Gina au mai împărţit un bărbat

Ilinca Vandici şi Gina Pistol par să aibă aceleaşi gusturi la bărbaţi. Doar aşa putem explica faptul că Ciprian Marica nu este primul bărbat pe care îl împart.

Bogdan Ivanof a fost combinat cu ambele dive

simeon stalpnicul png

În urmă cu şase ani, Gina a avut o relaţie cu actualul cumnat al Simonei Pătruleasa, Bogdan Ivanof. În 2006, Ilinca a început şi ea o relaţie cu Bogdan, ce a durat un an de zile.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net