Il Luce: «Jucătorii îşi fac de cap la echipele lor»

Ultima actualizare:

Antrenorul Şahtiorului îi cere lui Mutu să ne spună dacă se mai poate conta pe el.

"Până la meciul cu Serbia, România n-a avut probleme. La acest joc, s-a schimbat total, odată cu venirea lui Mutu. El trebuie să îşi facă un proces de conştiinţă, să ne spună dacă se mai poate conta pe el sau nu", a acuzat Lucescu.

"Dacă va avea aceeaşi atitudine, atunci reconstrucţia naţionalei trebuie să înceapă fără el. Pentru că el se vrea a fi un model, un lider pe teren şi în afara lui. Nu mai spun că golul doi al sârbilor, care a fost decisiv în desprinderea lor, a pornit de la o superficialitate a lui de la mijlocul terenului", a acuzat Mircea Lucescu.

Acesta a rămas mirat de lipsa de reacţie a jucătorilor cu experienţă: "În loc să încerce să se închidă, ei se avântau în atac!".

Tatăl selecţionerului spune că a încercat să-l sprijine pe Răzvan şi să-l consoleze.

"Şi eu am luat bătaie cu 5-0 într-un meci cu Ţara Galilor, un rezultat care ne-a trezit la realitate. Nu e o catastrofă ce s-a întâmplat în Serbia, dacă ţinem cont că în prima repriză am avut un ofsaid sancţionat aiurea la Mutu şui un penalty la Marica. Au fost două greşeli intenţionate, sârbii şi-au luat măsuri", consideră antrenorul care a cucerit Cupa UEFA în acest an.

Se bate cu Hiddink pentru naţionala Turciei

Aşa cum era de aşteptat, Mircea Lucescu este considerat în Turcia unul dintre posibilii succesori ai lui Fatih Terim la cârma naţionalei.

"Lucescu şi Guus Hiddink sunt favoriţi", au scris ieri turcii de la Sabah, în ciuda faptului că actualul antrenor al lui Şahtior Doneţk este sub contract cu echipa ucraineană până în vara anului 2011.

"Să vină oferta şi discutăm", le-a răspuns Il Luce ziariştilor turci.

«Cristea să-şi bage minţile în cap!»

Il Luce l-a acuzat şi pe colegul de pahar al lui Mutu, Adrian Cristea: "Să îşi bage minţile în cap. El e talentat, dar discuţia e asupra calităţii lui umane. A avut o ocazie şi a tratat-o cu o lejeritate iresponsabilă!".

Lucescu spune că el nu tolerează astfel de ieşiri la echipa lui de club.

"Dacă aud aşa ceva, îi spun clar că nu joacă. Dar Răzvan e în altă situaţie, are toată opinia publică în spatele lui", a explicat tehnicianul lui Şahtior.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net