Îi vor «tăia» stomacul românului de 350 de kg

Citeste tot despre: 

Cel mai gras român este pe cale să "răsufle uşurat"! Stelian Jurcă, bărbatul de 47 de ani, şi 350 de kilograme, a ieşit ieri din casă, prima dată după doi ani. Destinaţia sa a fost Spitalul "Sf. Ioan" din Capitală, pentru o operaţie care speră el să îi schimbe viaţa.

El a fost ajutat de 17 pompieri şi cărat cu o salvare specială. Stelian a început să se îngraşe în neştire acum cinci ani.

Nici până atunci nu se putea lăuda că are o siluetă de invidiat, dar ritmul cu care a început să pună kilogramele pe el a devenit de-a dreptul îngrijorător. În trei ani a reuşit să doboare recordul naţional, la ultima cântărire înregistrând nu mai puţin de 350 kg.

"Viaţa mea a devenit un coşmar. Nu mai pot să mă ridic nici măcar din pat să mă duc la baie să-mi fac nevoile", se plânge Stelian, românul cu cea mai mare greutate. Plimbarea sa de ieri a fost însă îndelung regizată.

Echipa "Acces Direct" a decis să pună capăt suferinţei lui Stelian Jurcă şi să suporte costurile spitalizării şi operaţiei laparoscopice datorită căreia bărbatul ar putea slăbi şi 200 de kg.

Citeşte şi:

Are 240 de kilograme şi a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă!

Loading...