Ieşenii, fără curent după furtuna de sâmbătă

Ultima actualizare:

Câteva sute de case din judeţul Iaşi au rămas fără curent electric, după furtuna de sâmbătă noaptea.

Potrivit prefectului Victorel Lupu, au rămas fără electricitate locuitorii din comunele Scânteia, Grajduri, Ipatele şi Şcheia, după ce mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune au fost doborâţi de vântul puterenic.

“Situaţia este sub control, iar toate problemele sunt în curs de rezolvare. Se circulă normal pe raza întregului judeţ, singura neplăcere fiind legată de lipsa curentului electric în câteva localităţi. Sperăm ca echipele E.ON să rezolve cât mai repede această problemă”, a afirmat el.

Circulaţia rutieră pe drumul Iaşi - Răducăneni a fost blocată timp de mai multe ore, după ce câţiva copaci au căzut pe şosea.

Lupu a anunţat că în comuna Răducăneni au fost inundate opt case şi două anexe gospodăreşti, iar în localitatea Oţeleni grindina a avariat 15 case şi 12 anexe gospodăreşti, şi 200 de hectare de viţă-de-vie au fost distruse.

Trei persoane se află internate la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, după ce au căzut dintr-o căruţă, din cauza cailor speriaţi de furtună. Iar un bărbat a căzut, tot din cauza furtunii, de pe acoperişul casei sale, în timp ce făcea lucrări de reparaţii.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net