Ieri militar în Irak, azi traficant de droguri

Ionuţ Ciprian Vatră (29 ani) a fost arestat de procurorii DIICOT Prahova pentru droguri dar şi pentru deţinere ilegală de muniţie.

Ionuţ Ciprian Vatră este fruntaş în Batalionul 21 Vânători de Munte Predeal şi lucra ca militar voluntar din anul 2003. De-a lungul anilor, el a participat la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan.

În urmă cu trei zile, tânărul a fost reţinut în zona Cotul Donului, din judeţul Braşov. Militarul este acuzat că a vândut cantităţi mari de cannabis adus din Bucureşti, dar şi din străinătate, mai multor persoane din Sinaia, Azuga şi Buşteni.

Anchetatorii au făcut şi o percheziţie la locuinţa sa din Sinaia. Pe lângă droguri, au găsit şi multă muniţie, a cărei provenienţă nu este cunoscută deocamdată.

Militarul avea în casă cartuşe şi încărcătoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde militare, un binoclu şi mai multe căşti de protecţie.

Alături de Ionuţ Ciprian Vatră au fost arestaţi şi complicii săi, Marius Cristian Toma şi Ioana Andra Teodor.

Ţinea în casă arme şi muniţie

Vecinii lui Ionuţ Ciprian Vatră au fost şocaţi în momentul în care au aflat că tânărul era implicat în afaceri ilegale.

„Nu ştiu ce să spun, n-am cuvinte. Ciprian era un băiat liniştit şi nu m-am aşteptat să vină poliţia şi să găsească droguri şi ce au mai găsit pe acolo. Era respec­tuos, saluta mereu şi nu uita să-ţi dea bună ziua. Sincer, m-a şocat“, a spus Alex Rădulescu, vecin cu militarul.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1