Iată unde cultiva poliţistul «iarba»

Ultima actualizare:

Toţi cei care îl vedeau pe Voicu cărând ghivece ştiau că este un mare iubitor de flori. Nu mică le-a fost mirarea când au auzit că, în loc de flori de grădină, poliţistul cultiva canabis.

Laboratorul din locuinţa situată în blocul Lira, din zona Sala Palatului, subinspectorului de la Biroul Criminalistic al Secţiei 17 respecta toate regulile de creştere a marijuanei.

Acesta, împreună cu încă doi prieteni, dotaseră garsoniera cu aparatura necesară cultivării canabisului. Vecinii lui Voicu au devenit suspicioşi atunci când bărbatul a adus acasă zeci de ghivece şi ţăruşi pentru susţinerea florilor.

"Iubesc plantele foarte mult şi îmi place să le văd crescând", a fost explicaţia poliţistului atunci când a fost întrebat ce face cu atâtea ghivece. Nici unul dintre vecini nu şi-a dat seama că plantele despre care acesta vorbea erau de fapt unele ilegale, cu efect psihotrop.

"Acum câteva luni a zis că se mută. Atunci a adus zeci de ghivece. L-am crezut când a spus că iubeşte florile, dar am rămas suspicioasă pentru că îşi acoperise geamurile ca să nu intre lumina în locuinţă. Niciodată nu ne-a deranjat. Mai mult, mi-a lăsat la uşă vreo doi ţăruşi pentru că voiam să pun în gradină nişte flori", a declarat reporterilor Click!, tanti Pruteanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net