Iată cele mai trăsnite operaţii estetice

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragostea pentru vedete de cinema, personaje de desene animate sau propria mamă sau soră pare să nu aibă limite.

Nici simţul ridicolului, nici barierele financiare nu au putut stăvili dorinţa unor contemporani de-ai noştri de a semăna cu idolii lor. Pentru ei, calea cea mai sigură pentru a-şi dovedi ataşamentul a fost vizita la chirurgul estetician.

Vezi şi:

Paris Hilton o imită pe Marilyn Monroe

Fata lui Nico o imită pe Rihanna

Katie Holmes o imită pe Jackie Kennedy

Şi-au modificat înfăţişarea şi au ajuns, astfel, cunoscuţi în toată lumea. Iată cele mai ciudate transformări ale unor oameni obişnuiţi care au vrut să aibă alt chip.

O imită pe Angelina Jolie

Nadya Suleman, devenită celebră după ce a născut octupleţi, şi-ar fi dorit să semene cu Angelina Jolie. Deşi a negat că ar fi apelat la esteticieni pentru asta, doamna seamănă uneori suspect de tare cu actriţa.

Gemene şi la operaţiile estetice

Gemenele britanice Jo şi Kerry Burton şi-au făcut exact aceleaşi operaţii, ca să nu uite că sunt surori. Toată "joaca" le-a costat 60.000 de lire sterline.

A vrut să fie Barbie

Sarah Burge a cheltuit cam 600.000 de lire sterline ca să semene cu Barbie. După mai mult de 100 de intervenţii chirurgicale şi tratamente cosmetice, medicii britanici au început să refuze s-o mai opereze. Acum, femeia de 50 de ani se ope-rează în America.

A vrut să arate ca Nefertiti

Nileen Namita (49 de ani) a trecut prin 51 de operaţii estetice ca să semene cu Nefertiti. Intervenţiile au costat-o 360.000 $ pe femeia care crede că este reîncarnarea reginei egiptene.

16.000 $ ca să arate ca în desene animate

Annette Edwards a dat 16.000 $ pe silicoane, liposucţii şi injecţii cu botox ca sa fie precum personajul de desene animate Jessica Rabbit.

Mama şi fiica, identice

Janet şi Jane Cunliffe au vrut să semene în cele mai mici detalii. Janet s-a operat de 13.000 de dolari ca să compenseze diferenţa de 22 de ani dintre ea şi fiica ei.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net