Iată cele mai comode poziţii sexuale, în funcţie de camera casei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plictisită să faci dragoste numai în pat? Ţi-ar plăcea să încerci lucruri noi, dar nu ai nicio idee? E clar că patul este un loc bun pentru sex, nu avem nicio îndoială.  Însă, Kamasutra îţi oferă o multitudine de poziţii sexuale care pot fi utilizate în aproape orice colţişor din casă.

Spre exemplu, în baie, poţi sa faci multe lucruri: duş împreună, iar apoi ce-o fi! Poţi sta pe chiuvetă, rezemată de margine şi el te poate penetra în timp ce te ţine de spate ca să nu cazi.

Poţi să te întorci şi să te vezi în oglindă...cu siguranţă este foarte excintant. Ai putea încerca, de asemenea, să te sprijini cu un picior pe toaletă în timp ce el te penetrează prin spate.

Află aici care sunt şi celelalte poziţii şi vezi GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Află cum o convingi să faceţi sex sălbatic!

Masturbarea, ideală pentru insomnii şi infecţii uşoare!Cele 10 tipuri de femei periculoase. Tu pe care o ai acasă?10 indicii că te vrea în patul ei!

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net