Iaşi: Violatorul cu prezervativ a fost condamnat

Ultima actualizare:

Pe lângă pedeapsă magistraţii au dispus ca Huştea să îi plătească victimei sale şi 25.000 de lei daune morale. Sentinţa nu este însă definitivă. „Consider că este nu numai o decizie legală şi temeinică, ci şi în conformitate cu principiile morale. Tot demersul meu a fost doar în scopul de a demonstra că binele învinge răul, iar Andreea sper să fie un exemplu pentru acele femei, care au trăit situaţii smilare şi care nu au avut curaj să îl denunţe pe cel vinovat", a declarat Sandra Grădinaru, avocata victimei.

Pe 14 iunie 2007 Andreea (23 de ani) a mers la banchetul de sfârşit de an al unor foşti colegi, apoi s-a dus cu nişte prieteni la un club de lângă Palatul Culturii. În jurul orei 1.30 tânăra a vrut să plece acasă şi a fost condusă de amicii ei la un taxi. În jurul orei 1.30 tânăra a vrut să plece acasă şi a fost condusă de amicii ei la un taxi. Taximetristul  a dus-o în pădure la Mogoşeşti şi a abuzat-o sexual . Bărbatul ar fi folosit un prezervativ.

Tânăra a făcut o plângere la Poliţie, însă oamenii legii nu au dat de urma agresorului. De abia în luna septembrie 2007, Andreea şi amicii ei l-au găsit pe Antonio Ovidiu Huştea, după ce l-au căutat prin staţiile de taxi din oraş.

Huştea nu este la prima faptă de acest gen. În 2004 a fost trimis în judecată pentru că a violat într-un taxi o studentă în anul IV la Medicină. Însă tânăra a reuşit să o apeleze o colegă, iar aceasta auzit ce s-a întâmplat. Un an mai târziu Huştea a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei la 9 ani de închisoare, iar  judecătorii de la Tribunal i-au redus pedeapsa la 5 ani. Când dosarul a ajuns la Curtea de Apel studenta şi-a retras plângerea.

"Cu siguranţă vom face apel. Am susţinut că nu clientul meu a comis această faptă şi am cerut achitarea", a declarat Daniel Atasiei, avocatul lui Huştea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net