Iaşi: „Fecioara Maria” şi-a ucis soţul cu ciocanul

Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor, femeia a luat aseară un ciocan şi şi-a ucis soţul în somn. Apoi s-a dus în camera în care dormeau cei trei copii şi le-a spus ce a făcut.

Maria Petrea a fost reţinută iniţial de anchetatori şi a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie „Socola" din Iaşi pentru a i se face o expertiză psihiatrică. Aceasta va stabili dacă femeia avea discernământ în momentul săvârşirii crimei. „Persoana în cauză era cunoscută cu afecţiuni psihice pe fond mistic",a  precizat Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Potrivit vecinilor, Maria Petrea era cunoscută cu afecţiuni psihice şi spunea uneori că etse Fecioara Maria. Mai mult, aceasta ţinea o listă cu cinci nume care trebuiau să moară pentru ca ea să se mântuiască. Primul pe această listă era soţul ei.

"Ea mai spunea că este Fecioara Maria sau că s-a întâlnit cu Traian Băsescu sau cu Ştefan cel Mare. Avea perioade, nu era tot timpul aşa. Ieri a fost pe la Primărie şia făcut scandal la Contabilitate că a trimis-o Dumnezeu să ai un pachet. Am luat-o la mine în birou şi am vorbit frumos cu ea şi i-am zis să vină astăzi să vedem ce putem face", a spus Constantin Chirilă, primarul din Prisăcani.

Mai citiţi şi:

Iaşi: „Copilul asasin", un elev de nota zece

Iaşi: Teodosian, încotro?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net