Iacov: «S-a dus vremea mogulilor din fotbal»

Ultima actualizare:

„La început m-am enervat, dar apoi am realizat că tocmai această măsură se poate întoarce împotriva celor care au luat-o. Pot spune că, în acest moment, stau nesperat de bine. Sunt foarte mulţi oameni din fotbalul românesc care sunt de partea mea", a spus Iacov pentru Click.

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Progresul nu a stat să-şi plângă de milă şi s-a pus imediat pe treabă. Şi-a fixat cartierul general la Predeal, înainte de Crăciun, şi a început să stea de vorbă cu oamenii.

„Au venit multe persoane la munte pentru Sărbători, dar au fost unii care au venit special, din curiozitate, pentru a afla ce vreu eu să fac la FRF. Au rămas surprinşi să vadă că eu sunt cel care a mers la ei, şi nu invers. Mi-au spus că s-au săturat de Mircea Sandu şi că vor o schimbare majoră la nivel de conducere", a completat candidatul.

Iacov şi-a găsit timp pentru a vizita şi alte cluburi din judeţele Sibiu, Covasna, dar şi din Moldova, Bistriţa şi Cluj. Bucuros că are atâţia simpatizanţi, Iacov este sigur că va câştiga alegerile din ianuarie.

Citeşte şi:Naşu’ sfidează  concurenţaNaşu are susţinători cu greutateIacov se dă mare cu noul său bolid, un Aston MartinConstantin Iacov: "Sandu e un om fără suflet!"Iacov: «Îl aduc pe  Gică Hagi la FRF» Iacov: "Sandu e la mâna lui Mitică Dragomir!"

„Eu voi fi noul preşedinte al FRF. Mă bucur că am izbutit să mobilizez foarte mulţi oameni, care au rămas impresiuonaţi că m-am dus eu la ei şi nu invers. Vă spun, se doreşte schimbarea şi în fotbalul românesc. Epoca lui Mircea Sandu a apus. Este momentul să ne luăm federaţia înapoi. Plus că s-a dus vremea mogulilor din fotbal", a conchis Iacov.În afara dosarului, pe care este obligat să-l depună până pe 8 ianuarie, orice candidat la preşedinţia FRF trebuie să propună şi două nume pentru funcţiile de director general şi de secretar general al federaţiei.

„Pe Ionuţ Lupescu îl voi păstra în staff-ul meu, chiar în funcţia de secretar general. El este unul dintre puţinii oameni care şi-au făcut bine treaba până acum, şi cu organizarea finalei Ligii Europa de la Bucureşti, dar şi cu alte proiecte. Am şi avut deja o discuţie cu el. În schimb, în funcţia de director general voi aduce un specialist în administraţie, care a reuşit şi în alte domenii", a conchis Iacov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net