I-a luat amantei ceas de 15.000 de euro

Ultima actualizare:

Fericit nevoie mare că a cucerit un nou titlul de campion cu CFR Cluj, patronul ardelenilor a vrut să-i facă o surprizei celei care i-a stat alături în ultimii aproape doi ani, Anamaria Feher, iubita sa, mai mică cu aproape 20 de ani.

Paszkany (39 de ani) nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba să îi facă un cadou frumos tinerei, aşa că a plătit în jur de 15.000 de euro pentru o bijuterie.

Boss-ul CFR-ului i-a cumpărat fostei dansatoare un ceas Bvlgari, din colecţia Assioma D, din aur alb, încrustat cu diamante.

Mai mult ca sigur, darul i-a provocat amantei sale ceva emoţii, cu atât mai mult cu cât, spun martorii, aceasta nu se aştepta deloc. Arpi a făcut gestul într-un cadru relativ restrâns, la o cină la care au mai participat câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Citeşte şi:Arpad Paszkany, achitat în dosarul «Gazeta II»Arpad Paszkany: «Primul milion l-am făcut din şampoane»!Paszkany, cu amanta la petrecerea lui CFRPaszkany i-a deschis coafor amanteiPaszkany, Gigi de Cluj

Deşi nu avea treabă cu „sportul-rege" înainte să înceapă relaţia cu Paszkany, acum, Anamaria este nelipsită de la stadionului CFR-ului atunci când echipa joacă acasă. Fata recunoaşte că nu se prea pricepe la fotbal, însă acest lucru nu o împiedică să comenteze des evoluţia jucătorilor pregătiţi acum de italianul Andrea Mandorlini.

Anamaria l-a însoţit pe Arpi şi la banchetul de Crăciun al „vişiniilor", a socializat cu toată lumea din staff-ul formaţiei, semn că nu mai este deloc o „străină" pentru ceferişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net