I-a înghiţit pământul cu tot cu casă!

Ultima actualizare:

Cei patru - Richard Prefontaine, capul familiei, soţia sa, Lynne Charbonneau, şi cei doi copii, Anais (9 ani) şi Amelie (11 ani) au fost găsiţi de echipele de salvare în subsolul casei, unde se uitau la o partidă de hochei din play-off-ul ligii profesioniste nord-americane.

Locuinţa lor, aflată într-o zonă considerată până acum sigură, a fost literalmente înghiţită de pământ în noaptea de 11 mai, în urma unei surpări masive a solului argilos. Prăbuşirea terenului a ras de pe suprafaţa pământului deluşorul pe care se afla casa familei Prefontaine şi a creat un crater cât patru terenuri de fotbal în care au mai dispărut trei maşini parcate în zonă şi o porţiune a unei şosele.

Terenurile argiloase sunt predispuse la astfel de evenimente dacă sub ele se acumulează cantităţi importante de apă. În astfel de situaţii, agila se poate lichefia din cauza propriei greutăţi, cedând practic instantaneu.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net