I-a dat foc iubitei că a întârziat la întâlnire

Ultima actualizare:

Bărbatul s-a răzbunat astfel pentru că fata a întârziat la întâlnire. Pe 8 ianuarie, Jernică i-a zis fetei să iasă din casă în 40 de minute, dar Alexandra Vranciu nu a coborât la timp.

Gestul tinerei l-a înfuriat la culme pe Jenică. Acesta a urcat-o în maşină şi au plecat la Săuceşti.

Cei doi erau însoţiţi de prietenul cel mai bun al bărbatului, Corneliu Grigoraş (33 de ani). S-au oprit la un bar din Săuceşti unde bărbaţii au băut câte 50 de grame de votcă cu suc.

Apoi, au plecat toţi trei pe malul Siretului. Jenică şi Corneliu au scos-o pe fată din maşină şi au stropit-o cu benzină dintr-un bidon pe care prietenul fetei îl avea în portbagaj.

Apoi, Jenică a fumat în faţa Alexandrei trei ţigări. Ultimul chiştoc l-a aruncat pe tânăra îmbibată cu benzină care s-a aprins imediat ca o torţă. Speriaţi, cei doi au stins-o pe fată, au urcat-o în maşină şi au pornit în trombă spre Bacău.

Au dus-o la Spitalul Judeţean unde le-au spus medicilor că fata a ars în urma unei explozii provocate de butelie, apoi s-au făcut nevăzuţi. Cei doi bărbaţi au fost daţi în urmărire naţională şi în consemn la frontieră şi vor trebui să răspundă în faţa legii pentru oribila faptă. Familia tinerei a cerut ieri transferarea la un spital din Capitală.

„Pacienta este stabilizată medical. Are arsuri de gradul II şi III pe 60% din suprafaţa corpului", a declarat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net