I-a cumpărat nevestei pat cu 3 vibratoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este ultima noutate sexuală şi poate satisface cea mai pretenţioasă femeie. Un pat cu o formă specială, la capătul căruia sunt montate trei imense vibratoare de 25 de cm. Aceasta este descrierea „utilajului" pe care Mihai Doroftei l-a cumpărat cu 700 de lei de la Târgul Erotic.

A intrat sigur pe el şi nu a căscat gura la fetele care lasciv îşi unduiau formele pe scenă. S-a uitat cu atenţie pe rafturile sex-shop-urilor, a luat fiecare produs în parte şi l-a verificat.

A dat telefoane, a comparat preţuri, a cerut sfaturi. În cele din urmă s-a hotărât. A plătit 850 de lei şi a plecat mândru.

Economistul Mihai Doroftei este primul cumpărător al produselor de la Târgul Erotic.

"Ştiu cam tot ce este pe piaţă pentru că sunt un client statornic al acestor magazine. Am strâns bani mereu pentru a-i satisface capriciile sexuale partenerei mele", explică Mihai.

Acum a cumpărat pentru soţia lui o maşină de făcut sex, ultima noutate în materie. Un pat gonflabil cu formă specială pentru o plăcere maximă.

Vezi aici GALERIE FOTO de la Târgul Erotic (ziua I)Vezi GALERIE FOTO de la Eros Show (ziua a II-a)

simeon stalpnicul png

Vezi aici un film incendiar de la Târgul Erotic!

„E dotat cu trei vibratoare şi trebuie să stai în poziţia lotusului pentru a te simţi cât mai bine. Are cinci viteze şi poziţia în pat o poţi regla cu ajutorul telecomenzii", explică Mihai. Pentru a-i mai face o surpriză a cumpărat şi ultima noutate în materie de vibratoare: un vibrator cu ejaculare reglabilă, care costă 150 de lei.

simeon stalpnicul png

Acadelele-penis au lipici la fete

Vreţi să ţineţi în gură o acadea erotică? Pentru amatorii de dulciuri deosebite, la târg se vând bomboane care au forma organului sexual masculin şi a celui feminin.

simeon stalpnicul png

Acestea sunt ungureşti şi costă 25 de lei. Toate vedetele au ţinut să-şi procure astfel de delicatese culinare.

„Este ceva deosebit să mănânci astfel de dulciuri. Sunt tare curioasă cum se fac pentru că mi-aş prepara acasă", plescăie satisfăcută Cristina, o focoasă blondă care a fugit de la prezentarea erotică pentru a-şi cumpăra o acadea.

Citeşte şi:

Ginger: «Iată cel mai mare penis!»

Iată ce jucării sexuale preferă vedetele

Inventatorii vibratorului ecologic vor să contribuie la salvarea planetei

Sparge monotonia din dormitor cu ajutorul jucăriilor sexuale

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net