I-au cusut mâna pe picior să o salveze

Citeste tot despre: 

Şoc! Chirurgii chinezi au salvat mâna unei fetiţe de 9 ani, ataşându-i-o la unul din propriile picioare timp de 3 luni, apoi i-au pus-o la loc. Mâna era prea vătămată să i-o ataşeze direct.

Vezi şi:

Incredibil! Au acelaşi creier, îşi aud gândurile şi văd aceleaşi lucruri

Ele văd lumea una prin ochii celeilalte

Şi-a cheltuit averea când a aflat că e pe moarte. Diagnosticul era greşit - VIDEO

Fata-pisică nu mai are scăpare

Incredibil, dar adevărat! Medicii de la un spital din Zhengzhou, provincia Henan, i-au reparat mâna unei fete, grefând-o pe unul din propriile picioare, după care i-au ataşat-o la loc! Ming Li îşi pierduse mâna stângă în luna iulie, când a fost călcată de un tractor în timp ce mergea spre şcoală.

Salvatorii au dus-o de urgenţă la spital împreună cu mâna secţionată, dar medicii nu i-au putut-o ataşa, fiindcă era prea grav vătămată. Ming urla de durere, îngrozită că va rămâne ciungă.

Medicul Hou Jianxi a avut însă geniala idee de a-i grefa mâna pe piciorul drept, pentru ca să se refacă. După 3 luni, a putut să i-o pună la loc. Fetiţa poate acum să-şi mişte din încheietură mâna ataşată. Are culoarea roz, dovadă că sângele circulă bine.

Ming Li va mai fi supusă la încă două operaţii, pentru ca mâna să-şi îmbunătăţească funcţiile şi să-i fie îndepărtate cicatricele.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1