Hunedoara: Dispariţie misterioasă a unei eleve de 16 ani, adeptă a MISA

Ultima actualizare:

Maria Harhătă, o adolescentă în vârstă de 16 ani din municipiul Hunedoara, elevă în clasa a zecea la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, este căutată cu disperare de familie, după ce la data de 15 octombrie a dispărut fără urmă. Daniela Harhătă, mama elevei, susţine că dispariţia fetei are legătură cu dorinţa acesteia de a deveni membră a MISA (Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut), fondată de Gregorian Bivolaru.

În primăvara acestui an, Maria Harhătă a plecat de acasă, fără voia părinţilor, pentru a participa la tabăra yoghinilor MISA de la Herculane. Relaţiile dintre Maria şi mama ei s-au răcit complet, după ce adolescenta a fost oprită să participe la tabăra yoghinilor organizată la Costineşti. Maria s-a îndepărtat de familia ei, căutându-şi refugiul în compania adepţilor MISA.

"În ziua dispariţiei fiicei mele, ea nu a mai ajuns la şcoală. Nu ştiu unde este, dar am primit în acea zi un mesaj de la ea, în care mi-a spus să nu îmi fac griji”, povesteşte Daniela Harhătă. Femeia mai susţine că în ultimele luni a avut mai multe divergenţe cu fiica ei, legate de dorinţa tinerei de a face parte din cercurile MISA.

În calculatorul fetei, au fost găsite mai multe documente care arată cât de mult se apropiase aceasta de gurul ei. „Dragă G. (...) Îţi scriu această scrisoare ca să mă ajuţi. Mama este foarte severă în ceea ce mă priveşte: nu îmi dă voie să am prieteni, să ies afară, să fiu liber arbitru în viaţa mea… Ea este total împotriva ideei de a practica yoga şi de a participa la tabere. Am reuşit să ajung la tabăra din Herculane fără voinţa ei şi mi-aş dori să pot ajunge şi la cea din Costineşti. Te rog să mă susţii să merg în tabără”, i-a scris eleva unei persoane necunoscute. 

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net