Hotelurile cu cele mai spectaculoase privelişti - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Piscina hotelului Dreams Luxury Suites din Santorini, Grecia
Piscina hotelului Dreams Luxury Suites din Santorini, Grecia

Pe lângă calitatea serviciilor oferite de un hotel, turiştii din întreaga lume apreciază şi cadrul natural în care acesta este construit.

Aranjează-ţi singur concediul. Accesează Click Servicii!

Pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru de vis, revista Forbes prezintă hotelurile cu cele mai frumoase privelişti din lume.

Vezi aici GALERIE FOTO cu cele mai spectaculoase hoteluri

Lapa Rios, Peninsula Osa, Costa Rica

Situată în mijlocul uneia dintre ultimele păduri ecuatoriale din America Centrala, această „eco-staţiune” poate oferi fiecărui turist ceea ce îşi doreşte. Fiecare bungalow are o privelişte superbă, atât spre pădurile tropicale, cât şi spre ocean.

Los Notros, Patagonia, Argentina

Staţiunea Los Notros este situată într-o zonă a Patagoniei numită "sfârşitul lumii", în „Los Glaciares National Park”. Vizitatorii pot admira gheţarul Perito Moreno atât de pe terasa hotelului, dar şi din camerele premium.

Wolwedans, NamibRand Nature Reserve, Namibia

Aceasta staţiune oferă un spaţiu de 1.000 de hectare pentru fiecare cameră. Cei care îşi petrec vacanţa aici se pot bucura de peisajul dunelor virgine, câmpiilor şi munţilor Nubib. Vizitatorii se pot plimba prin deşert cu maşina sau zbura deasupra rezervaţiei NamibRand Nature cu un balon cu aer cald.

Enchantment Resort and Mii amo Spa, Arizona

Înconjurată de roci masive decorate cu linii contorsionate aurii şi roşiatice, staţiunea Enchantment Resort and Mii amo Spa oferă turiştilor ei sentimentul că se află în mijlocul unei clepsidre cu nisip gigantice.

Oberoi Wildflower Hall, Shimla (India), Munţii Himalaia

Situat în mijlocul pădurilor de cedru, la poalele vârfurilor înzăpezite ale munţilor Himalaia, hotelul Wildflower Hall este dotat cu o piscină interioară încălzită şi jacuzzi în aer liber. Un punct important de atracţie este reprezentat de „Lord Kitchener Suite”, un imens apartament cu două camere, şemineu şi privelişte spectaculoasă.

Jackson Lake Lodge, Wyoming, SUA

După o zi lungă în Parcului Naţional „Grand Tetons” din Wyoming, vizitatorii se pot relaxa admirând priveliştea şi cerul de pe terasa privată a fiecăreia dintre cele 46 de camere.

Complexul turistic este deschis în perioada mai-octombrie.

Sheraton Iguazu, Cascada Iguazu, Argentina

La hotelul Sheraton Iguazu turiştii pot sta însă în apropierea uriaşei căderi de apă fără a fi în pericol. Patru apartamente cu balcoane private oferă o privelişte de vis a cascadei Iguazu. Oaspeţii se pot relaxa savurând un cocktail pe terasa hotelului sau pot beneficia de tratamentele centrului spa.

Dreams Luxury Suites, Santorini, Grecia

Situat la o altitudine de 300 de metri, în imediata vecinătate a mării Egee, complexul turistic  Dreams Luxury Suites are în dotare doar patru camere. Toate oferă o vedere panoramică a insulelor din căldarea vulcanică din Santorini.

Citeşte şi:

Copacabana, cea mai tare plajă din lume - FOTO/VIDEO

Cipru, locul de naştere al Afroditei - FOTO/VIDEO

Egipt, un amestec de istorie şi lux - FOTO/VIDEO

Topul celor mai sexy oraşe din lume - FOTO

Londra, capitala europeană a paradoxurilor - FOTO/VIDEO

Beijing, poarta de intrare în «Oraşul Interzis» - FOTO/VIDEO

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net