Hizo, satisfăcut de prestaţia elevilor săi

Ultima actualizare:

"Mi-a fost teamă de acest meci, pentru că a avut un început asemănător cu cel jucat cu Astra. Nu mi-am dorit să trecem din nou prin aşa ceva, pentru că ne-am revenit foarte greu după acea înfrângere. Am dominat acest joc de la un capăt la celălalt, iar între Rapid şi Ceahlăul a fost o diferenţă mare şi victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială", a declarat Viorel Hizo după victoria giuleştenilor de la Piatra Neamţ.

O opinie asemănătoare a avut şi antrenorul învinşilor, care a recunoscut superioritatea giuleştenilor. "Este o victorie meritată pentru Rapid, o echipă în formă la această oră. Diferenţa a fost făcută de valoarea individuală la duelurile unu la unu şi de greşelile personale din defensiva noastră. Am făcut cadouri la toate golurile primite şi din păcate nu învăţăm din aceste greşeli, pe care le repetăm la fiecare meci", a spus Florin Marin.

Prezent la Piatra Neamţ, patronul giuleştenilor, George Copos, s-a declarat mulţumit de echipă şi a reiterat că va vinde clubul. "Mi-a plăcut foarte mult echipa, organizarea jocului şi golurile. Am mare încredere în echipă şi Viorel Hizo. Sunt fericit, voi fi alături de Rapid cât o să trăiesc, dar eu respect ce am promis. Înţelegerea este înţelegere", a spus Copos.

Formaţia Rapid s-a impus în faţa echipei Ceahlăul, în deplasare, scor 4-0, într-un meci jucat vineri, în etapa a 9-a a Ligii. Golurile au fost marcate de Lazăr (21), Buga (23, 48) şi Spadacio (65).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net