Halagian: "Bistriţa are căderi fizico-psihice"

Ultima actualizare:

''A fost un meci specific de Cupa României. Echipa din Giurgiu a încercat să joace deschis, lucru speculat de Gloria în special în prima repriză. Gloria a reuşit să nu mai fie echipa care ratează patru-cinci-şase ocazii pe meci. Jucătorii au reuşit un scor consistent până la pauză, pe care n-au ştiut însă să-l mărească. Avem căderi în joc, aşa s-a întâmplat şi la Piatra Neamţ. Din cauza acestor căderi fizico-psihice am luat două goluri în câteva minute cu Ceahlăul. Trebuie să ne revenim'', a declarat Halagian, citat de site-ul oficial al grupării.

Despre meciurile viitoare, Halagian a afirmat: ''CFR Cluj a fost campioana a României, are cel mai bun lot. Căutăm să găsim cea mai bună distribuţie pentru a nu pierde acest meci. Un rezultat bun ar fi o revenire ca moral în primul rând. Ne aşteaptă un program greu, CFR Cluj, apoi Steaua''.

Halagian apreciază că ''lotul trebuie resuscitat fizic şi psihic, deoarece pe jucători îi părăsesc puterile la pauză. Îmi pare rău că nu am venit aici în perioada de întrerupere a campionatului, puteam lucra la acest capitol''.

La rândul său, preşedintele Jean Pădureanu a remarcat un reviriment în jocul Gloriei: ''Am marcat repede, ne-am făcut meciul uşor li am obţinut calificarea în optimi. A fost un joc accesibil, însă nici adversarul, clar inferior, nu a pus mari probleme. Chiar dacă Dunărea nu s-a ridicat la nivelul nostru, am văzut un reviriment al echipei. Am obţinut o victorie de moral, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în campionat''.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net