Hai la mere murate şi pastramă delicioasă

Citeste tot despre: 

Târg mare la Muzeul Ţăranului Român! „Moş Magiun" a adus, din toate colţurile ţării, tot felul de bunătăţuri, pentru sărbători. Voia bună şi mirosurile îmbietoare au făcut ca bucureştenii să dea năvală să cotrobăie prin sacul Moşului.

Pastrame, cârnaţi, brânzeturi, pâine de casă, murături, magiun şi dulceţuri, miere, vin sau globuri şi oglinzi pictate manual. Sărbătoarea lui „Moş Magiun" de la Muzeul Ţăranului Român a fost pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

Atracţia principală a târgului a fost butoiul cu murături al lui Puiucu. Asta pentru că, pe lângă varză murată sau gogonele, Puiu Badea de la Călăraşi a venit la târg cu o reţetă veche de mere murate (14 lei/kg) .

La standul magiunului de Topoloveni s-au oferit revistele Click! Poftă bună şi Click! pentru femei


„Sunt delicioase! Merg cu friptura de curcan!", se extaziau vizitatorii. De la Botoşani, Cristian Achiţei a venit cu file şi pastramă, tobă şi lebăr (20-40 lei/kg).

"Moş Magiun" a avut şi un stand al lui, cu magiun de Topoloveni. Aici s-au împărţit şi revistele Click!Poftă bună şi Click! pentru femei. Copiii de la Casa de copii "Sf. Spiridon" au primit din partea lui Moş Magiun un brăduţ şi daruri din tot târgul. Târgul mai poate fi vizitat şi astăzi.

Cristian Achiţei şi-a expus pastrama de Botoşani

Vezi aici mai multe imagini:


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1