Hai la botox, că e gratis!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vreţi să întineriţi peste noapte şi să afişaţi un look zdrobitor de Sărbători? Ei bine, acum e momentul să daţi lovitura, pentru că esteticie­nii au redus preţurile cu 10 - 15%.

În clinicile de înfrumuseţare se lucrează la foc continuu, cu două săptămâni înainte de Crăciun, deşi ne aflăm în plină criză. Secretul?

Esteticienii au scăzut preţurile, în medie, cu 10%, iar unele intervenţii sunt gratuite.

Cele mai solicitate sunt procedurile de corectare a ridurilor, intervenţiile de mărire a buzelor şi a sânilor, dar şi tratamentele cu laser, de întinerire a feţei.

"Avem reduceri de 15% la implantele Matrix, pentru mărirea sânilor, ceea ce înseamnă un preţ de 3.000 de euro. Oferta e valabilă pentru lunile decembrie şi ianuarie", ne-a declarat dr. Călin Doboş.

În alte clinici de înfrumuseţare, ofertele constau în efectuarea gratis a unor intervenţii de mărire a buzelor sau de corectare a ridurilor, pentru pacientele care aleg să-şi facă o operaţie estetică.

Cert e că româncele vor să fie frumoase şi sunt dispuse să investească în imaginea lor. Prin urmare, spun medicii, de când cu promoţiile, au în medie cu zece clienţi mai mult pe săptămână.

CIteşte şiMai bune la 40 de ani, decât la 30!Ultima fiţă: sfârcuri noi cu 1.000 de euroMarina Dina şi-a pus silicoane pe semnăturăIulia Vântur şi-a operat sânii a doua oară?Demi Moore s-a tunat de 225.000 €Şocant! Miss Argentina 1994 a murit, după ce şi-a operat fundulVIDEO Femeia cu cele mai multe operaţii estetice, din lumeMiki vrea operaţii estetice. Urgent!

Dr. Andrei Carantino, chirurg estetician, are o ofertă tentantă pentru femeile care vor să arate impecabil la petrecerile de Crăciun şi Revelion: "La orice operaţie de implant mamar, lipoaspiraţie sau abdominoplastie, pacientele primesc cadou o intervenţie de mărire a buzelor cu acid hialuronic, care, în mod normal, costă între 300 şi 700 de euro, sau injecţii cu botox pentru corectarea ridurilor (n.r. preţ normal - 230 de euro)".

Şi dr. Mihaela Leventer a afişat pe site-ul clinicii la care lucrează o promoţie care a format coadă la uşa cabinetului: oferă gratuit un tratament Botox, în valoare de 300 de euro, la orice tratament de umplere a ridurilor sau mărire a buzelor.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net