Hagi, condiţia lui Dinu Gheorghe în negocierile cu Becali

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Dinu Gheorghe l-ar vrea antrenor în Ghencea pe „Rege", iar ideile celor doi coincid în ceea ce priveşte viitorul echipei.

Gigi Becali şi-a pus în cap să-l aducă în Ghencea pe actualul şef la Braşovului astfel că-l bombardează pe acesta zilnic cu telefoane.

Dacă nu voi continua la Braşov, e posibil să merg la Steaua. A fost o discuţie de principiu cu Gigi, nu m-am angajat în nimic", a afirmat Dinu Gheorghe la gsp.ro. Dacă vine în Ghencea, acesta solicită un buget pentru transferuri şi mână liberă în alegerea antrenorului.

Un buget obligatoriu e prima condiţie pentru performanţă. Lotul actual al Stelei nu e de titlu, s-a văzut. Steaua a fost una dintre cele mai slabe echipe din ultimii ani în acest sezon. Apoi, mi se pare normal să propun un antrenor. De obicei propun antrenori pe termen lung, nu pe şapte-opt luni", a mai spus Dinu „Vamă".

Interesant este că aceste idei coincid cu cele ale lui Gheorghe Hagi. „Am mai spus-o, eu voi antrena din nou doar atunci când voi fi provocat. Am nevoie de o strategie pe termen lung. În plus, am avut şi exemplul lui Eric Gerets la Galatasaray, care a preluat echipa construită de mine şi a câştigat campionatul Turciei în următorul an, pe munca mea. Nu vreau să se mai repete acest episod", spunea Hagi anul trecut.

Iordănescu îl plânge pe Stoichiţă

Anghel Iordănescu spune că regretă situaţia prin care trece Stoichiţă la Steaua. „Consider că Stoichiţă a menţinut Steaua la un nivel relativ ridicat în campionat, lăsând speranţa suporterilor că Steaua poate reveni. A greşit când a spus că va pleca dacă Steaua nu ia campionatul. Şi Becali a greşit când a anunţat că Stoichiţă şi încă nouă jucători vor pleca la finalul sezonului. Gigi trebuia să se abţină, să nu facă anumite comentarii", a afirmat fostul selecţioner al României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net