Hagi ar putea reveni la Steaua ca principal

Ultima actualizare:

De când verii Becali s-au împăcat, în lumea fotbalului se zvoneşte că Giovani ar fi încercat în mai multe rânduri să-i împace pe Gigi Becali şi Gheorghe Hagi.

Mutarea s-ar fi vrut a se face chiar de joi seară, însă Hagi nu s-a lăsat înduplecat. Se pare că varianta numirii lui Hagi nu a fost abandonată iar dacă acesta va accepta, Giovani se va implica în campania de transferuri a roş-albaştrilor.

Patronul din Ghencea a recunoscut aseară, la Telesport, că a dorit să-l sune pe Hagi chiar în seara meciului cu Şerif Tiraspol, dar nu a vrut să-l facă pe acesta să se simtă "înjosit".

"Hagi va reveni la Steaua curând, după ce voi face o echipă bună. După ce echipa va merge ceas, îi voi oferi postul de antrenor principal. Ca să-i demonstrez că eu nu sunt răutacios", a anunţat Gigi Becali.

Revenirea lui Hagi la echipa pe care a părăsit-o scârbit în 2007, după o rezistenţă de numai două luni la toanele patronului şi finului său, Gigi Becali, ar depinde însă de numeroase condiţii ale "Regelui", prezentate de cotidianul Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net