Hagi, aproape de o revenire în Turcia

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

"Regele" spune că nu va ajunge la Galatasaray.

Fostul tehnician al echipelor Bursaspor şi Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, ieri, la postul turc Radyospor, că are oferte pentru a reveni în Turcia şi că este gata să le analizeze.

„Am o academie de fotbal în România. Aceasta a fost preocuparea mea în acest an. Am multe oferte pentru postul de antrenor. Am oferte din Turcia şi sunt gata să le analizez. Indiferent de condiţii, vreau mereu să revin în Turcia. În sfera analizei mele intră şi celelalte echipe mari din Turcia, în afară de Galatasaray. Trebuie să tratez situaţia cu profesionalism", a spus Hagi. Altfel, el s-a declarat încântat de performanţa formaţiei Bursaspor, pe care a antrenat-o în 2003 şi care a câştigat în acest an campionatul Turciei. „M-a bucurat foarte mult faptul că Bursaspor a devenit campioană. Este important că o echipă din Anatolia a reuşit o astfel de performanţă", a mai adăugat Hagi.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net