Guvernatorul unui stat indian a demisionat după ce a fost filmat în pat cu trei femei

Ultima actualizare:

Biroul guvernatorului Narain Dutt Tiwari a negat alegaţiile, precizând că înregistrarea este contrafăcută. Tiwari şi-a trimis sâmbătă scrisoarea de demisie preşedintelui indian, invocând motive de sănătate.

După aparţia înregistrării video în care Tiwari pare să se afle în pat alături de trei femei, opoziţia şi grupurile care militează pentru drepturile femeilor au organizat proteste de stradă la Hyderabad, capitala statului, solicitându-i demisia.

Un comunicat dat publicităţii vineri de un consilier al guvernatorului, Aryendra Sharma, menţionează că ”materialul este contrafăcut, fals şi răuvoitor, menit să păteze imaginea guvernatorului”.

Postul de televiziune ABN Andhra Jyoti News a difuzat vineri înregistrarea, pretinzând că a fost filmată cu o cameră ascunsă.Cele trei femei ar fi fost aduse din statul Uttrakhand de către o altă femeie, care le-ar fi promis contracte în industria minieră în acest stat în schimbul unor favoruri sexuale către guvernator.

Ulterior, aceasta a spus că a decis să-l demaşte pe Narain Dutt Tiwari după ce nu şi-a respectat promisiunile, a mai relatat canalul.

Un tribunal a stopat difuzarea înregistrării în cursul serii de vineri, după ce a admis o petiţie a biroului guvernatorului în care se menţiona că înregistrarea video ”este probabil să-i denigreze imaginea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net