Guvernatorul unui stat indian a demisionat după ce a fost filmat în pat cu trei femei

Citeste tot despre: 

Guvernatorul în vârstă de 86 de ani al unui stat din sudul Indiei a demisionat sâmbătă, la o zi după ce mai multe posturi de televiziune au difuzat o înregistrare video în care acesta pare să se afle în pat cu trei femei, a declarat un oficial citat de AP.

Biroul guvernatorului Narain Dutt Tiwari a negat alegaţiile, precizând că înregistrarea este contrafăcută. Tiwari şi-a trimis sâmbătă scrisoarea de demisie preşedintelui indian, invocând motive de sănătate.

După aparţia înregistrării video în care Tiwari pare să se afle în pat alături de trei femei, opoziţia şi grupurile care militează pentru drepturile femeilor au organizat proteste de stradă la Hyderabad, capitala statului, solicitându-i demisia.

Un comunicat dat publicităţii vineri de un consilier al guvernatorului, Aryendra Sharma, menţionează că ”materialul este contrafăcut, fals şi răuvoitor, menit să păteze imaginea guvernatorului”.

Postul de televiziune ABN Andhra Jyoti News a difuzat vineri înregistrarea, pretinzând că a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Cele trei femei ar fi fost aduse din statul Uttrakhand de către o altă femeie, care le-ar fi promis contracte în industria minieră în acest stat în schimbul unor favoruri sexuale către guvernator.


Ulterior, aceasta a spus că a decis să-l demaşte pe Narain Dutt Tiwari după ce nu şi-a respectat promisiunile, a mai relatat canalul.

Un tribunal a stopat difuzarea înregistrării în cursul serii de vineri, după ce a admis o petiţie a biroului guvernatorului în care se menţiona că înregistrarea video ”este probabil să-i denigreze imaginea”.

Loading...