Grzelak : «Nu stau în genunchi în faţa lui Gigi»

Ultima actualizare:

Mijlocaşul a efectuat întreaga pregătire de iarnă la „satelit", sub comanda lui Leo Strizu, dar n-a prins echipa de fiecare dată în meciurile amicale.

Totuşi, este foarte posibil ca fotbalistul în vârstă de 28 de ani să fie folosit în derby-ul de duminică, dintre Steaua II şi Dinamo II. Grzelak este convins că Gigi Becali este singurul vinovat pentru situaţia prin care trece şi aşteaptă să-şi încaseze ratele restante pentru a putea pleca din România.

„De şase luni n-am mai văzut niciun ban, până şi chiria trebuie să mi-o plătesc din buzunarul meu. Vreau să plec, dar n-am cum să renunţ la bani şi nici nu voi cădea în genunchi în faţa lui Gigi Becali. Pentru ei poate nu e vorba de o sumă mare, dar pentru mine este (n.r: 60.000 de euro)! Până când îmi voi primi drepturile, voi rămâne la Steaua II, deşi nu pot să spun că mă încântă să joc în divizia secundă", s-a confesat internaţionalul polonez unor apropiaţi.

În prima jumătate a sezonului, fostul număr 10 al roş-albaştrilor, Rafal Grzelak, a evoluat în 13 meciuri pentru Steaua în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să ofere alte trei pase decisive.

Citeşte şi:

Gigi l-a "ars" iar la bani pe Grzelak

Grzelak: „Nu sunt prost! Semenez rezilierea când iau banii"

Grzelak îl «înţeapă» pe Gigi Becali

Grzelak: "Nu joc pentru că nu vrea Becali. Vreau să plec!"

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net