Gropile româneşti disperă milionarii şi le pun pe butuci bolizii de sute de mii de euro

Ultima actualizare:

    Jabri Tabrizi conduce un Porche Cayman
Jabri Tabrizi conduce un Porche Cayman

Proprietarii de maşini puternice sau de lux se plâng că drumurile din ţară nu sunt pe măsura bolizilor lor. Aceştia sunt puşi în diferite ipostaze pentru a scăpa de gropile şi craterele din drumuri.

Impresarul Cristea Opria a apelat la un trailer pentru a transporta la Oradea Rolls Royceul de 500.000 de euro. „Drumul dintre Arad şi Oradea este foarte prost. Rolls-Royce e o maşină grea, are trei tone, e de lux. Nu pot să o bag prin gropi. Aşa că am închiriat un TIR care mi-a luat 2.800 de lei la dus, iar la întors am schimbat firma şi am dat cu 1.000 de lei mai puţin”, a declarat Cristea Opria. Limuzina Rolls Royce Phantom a aparţinut actriţei Meryl Streep.

Cu 260 km/h în Ungaria

Omul de afaceri Jabri Tabrizi şi-a achiziţionat de curând un Porsche Cayman, care poate atinge 310 kilometri pe oră. În România nu a avut curajul să îşi testeze bolidul. „Acum s-au mai făcut cât de cât şi drumurile. Dar după iarnă au răsărit din nou gropile. Sunt evenimente şi diferite sindrofii unde nu te poţi duce cu Dacia. Se ştie că snobismul e la modă şi în România”, a declarat Tabrizi.

Acesta a călcat pedala de acceleraţie mai tare doar pe autostrada din Ungaria. „Numai pe autostrada spre Viena am avut curajul să merg mai rapid. Am ajuns la 260 de kilometri pe oră, dar simţeam că deja e prea mult. Lăsam în urmă cu rapiditate maşinile care mergeau cu 180-200 km/h”, a mai spus Jabri Tabrizi.Ferarri pentru Hungaroring

Florin Roman, un pasionat de maşini de sport, deţine mai multe asemenea piese. Una dintre ele este un Ferarri S430 Scuderia, de 500 de cai putere. Acesta susţine că nu iese la plimbare prin oraş. „Cu o asemenea maşină nu ieşi la terasă, în Piaţa Unirii. Dacă eşti pasionat de maşini mergi pe afară, o dată la două-trei săptămâni, după care o ţii acasă, bibelou”, a declarat Roman. Timişoreanul a făcut drumuri mai lungi la Braşov sau Cluj, însă cel mai bun drum este autostrada maghiară. „Eu mă duc în Ungaria, pe pista de la Hungaroring”, a mai spus Florin Roman.Maserati în garaj pe timp de iarnă, din cauza drumurilor groaznice.  Citeşte detalii aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net