Grigoraș: ”Mahomed n-avea nicio șansă să câștige la Vaslui”

Ultima actualizare:

Puteam scoate mai mult din acest meci, am dominat Vasluiul şi am avut situaţii mai multe de joc. Golul trei a fost înscris dintr-o situaţie hilară. Până la urmă, mi-am adus aminte de istoria făcută la şcoală şi mi-am dat seama cât de greu este să câştigi la Vaslui. Sunt convins acum că Mahomed nu avea nicio şansă să câştige la Vaslui", a declarat Grigoraș după meci.

"Golurile Vasluiului nu au fost foarte corecte, sunt prea multe enigme. Nu vreau să discut despre arbitraj pentru că şi aşa se discută foarte mult pe această temă, se pune prea puţin accent pe jocul echipelor, pe frumuseţea jocului. Arbitri sunt prea inhibaţi de persoane sus-puse şi aici mă refer la niveul conducerilor clubului, care crează presiune mare asupra lor şi greşesc mult. Nu zic că Vasluiul nu a meritat să câştige, însă am fost şi dezavantajaţi. Vasluiul, până la primul gol, nu a avut niciun şut pe poartă, iar apoi a fost greu să mai întoarcem rezultatul", a continuat antrenorul echipei din Târgu Jiu.

Acesta și-a lăudat însă jucătorii. "Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi plăcerea de a juca fotbal", a mai spus Grigoraș.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net