Greşeli de machiaj care sperie bărbaţii

Ultima actualizare:
Farduri de pleoape prea stridente
Farduri de pleoape prea stridente

În dorinţa de a arăta foarte bine, doamnele nu-şi dau seama când pică în cealaltă extremă, a exagerării, şi uită de zicala „ce-i prea mult strică". Care sunt cele 10 dezastre care îţi pun pe fugă iubitul? Îţi prezentăm, mai jos, o listă cu greşeli în machiaj şi cosmetică, de care poate vei ţine seama.

Farduri de pleoape prea stridente. E drept că se poartă culorile tari, electrizante, mai ales în sezonul cald, dar e cazul să le ţii ascunse dacă e vorba de o primă întâlnire.

Gene false extrem de lungi.
Gene false extrem de lungi.

Autobronzant în exces. Vrei să arăţi precum o mulatră senzuală şi apelezi la un autobronzant fără să respecţi, în detaliu, procedura de aplicare. Ce se poate întâmpla? În cea mai bună situaţie, vei avea doar un aspect uşor portocaliu, dar, în cel mai rău caz, te vei procopsi cu o piele puternic portocalie, pete şi un aspect uşor hepatic.

Ruj pe dinţi. Orice femeie are impresia că arată minunat atunci când poartă ruj. E drept că e un accesoriu important, dar cât de mult îşi doreşte un bărbat să se dea cu ruj? După un sărut, va purta, ceva timp, ultima nuanţă din gama ta preferată de ruj. Nu te mira dacă tipul îţi "serveşte" o scuză şi pleacă rapid.

Obraji fardaţi ca de clovn. Dacă vei apărea cu obrajii excesiv de îmbujoraţi, nu vei face, deloc, o impresie pozitivă. Îl vei pune pe individ într-o situaţie stânjenitoare, iar tu vei arăta precum o păpuşă Barbie.

Gene false extrem de lungi. Priveşti, cu invidie, la fetele din reclamele la rimel şi te gândesti cum să fii ca ele, iar prima soluţie vine uşor: genele false. Nu e nimic greşit în a apela la gene false, dar cele cu pene, paiete, cristale Swarovski sau extrem de lungi şi dese, înseamnă prea mult! Limitează-te la noile tipuri de mascara, care folosesc tehnologii ce reuşesc să-ţi creeze un efect de gene lungi şi dese, sau la gene false, dar la o lungime normală.


    Gene false extrem de lungi.
Gene false extrem de lungi.

Buzele accentuate, în nuanţe neon. Femeilor le plac rujurile, bărbaţilor nu. Şi când e vorba de o nuanţă turbată, care ar face şi becurile de pe stradă să crape, e o adevarată moarte a pasiunii.

Sprâncenele creionate în exces. Sprâncenele subţiri şi accentuate ale lui Marlene Dietrich nu mai sunt, de mult, în trend. Dar nici sprâncenele foarte negre, create cu creionul, nu e pe gustul bărbaţilor. Poartă-le naturale, frumos pensate la salonul de înfrumuseţare.

Pudra ca o tencuială. Cremă pentru faţă, bază de machiaj, fond de ten, anticearcăn şi un strat gros de pudră. La lumina zilei se vede, deja, foarte inestetic, stratul de pudră. Nu trebuie să renunţi la machiaj, ci să apelezi la produse care ţi se potrivesc şi care să nu creeze efectul de mască.

Prea mult parfum. Chiar dacă eşti înnenbunită după parfumul tău preferat, nu e cazul să-l foloseşti în exces!Pielea neepilată. Nimic nu e mai inestetic decât nişte picioare, braţe sau axile neepilate. Scapă de părul de pe corp înainte de prima întâlnire şi nu uita nici de buza superioară. Să fii femeia cu musaţă nu e atrăgător deloc...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net