GPS-ul care îi duce pe şoferi în curtea unui bărbat

Ultima actualizare:

Brad Preston a încercat să rezolve aceată problemă cu firma care produce GPS-urile respective, Garmin, dar a tot fost amânat. Contactaţi de jurnaliştii de la KATU, oficialii de la Garmin au declarat că fac tot posibilul pentru a se asigura de exactitatea hărţilor, însă au dat vina pe o altă companie care, de fapt, realizează hărţile pentru ei.

În plus, oficialii au precizat că hărţile au fost reactualizate, dar clienţii vor putea intra în posesia acestora începând cu ianuarie 2010.

Până atunci, Preston este nevoit să întoarcă din drum opt rătăciţi pe săptămână. Bărbatul este deranjat de faptul că traficul intens îi strică aleea, iar pătrunderea maşinilor pe proprietatea lui i-ar putea pune în pericol siguranţa.

Deşi Preston a instalat semne care să indice că trecerea este oprită  şi că acolo este o proprietate privată, şoferii continuă să meargă pe "mâna" GPS-ului. De aceea, i-a contactat din nou pe cei de la Garmin, pentru a le solicita să instaleze un gărduţ în faţa aleei sale, până când noile hărţi vor intra în vigoare. S-a lovit de un nou refuz, pe motiv că măsura nu ar ajuta la nimic, din moment ce conducătorii auto ignoră semnele puse deja de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net