Golurile cu Rapid i-au dublat salariul lui Ganea

Ultima actualizare:

E „de-o viaţă" în „Ştefan cel Mare", dar mereu a fost împrumutat la alte echipe pentru că nu avea loc în atac. A jucat la „satelit", la Otopeni şi la Astra. Şi-a făcut datoria dar dezamăgit că nu are loc la roş-albi a vrut să rupă contractul şi să semneze cu o echipă mai mică dar unde să fie titular.

A renunţat la idee şi acum, la reunirea sub comanda lui Andone, a rămas la „câini", iar sorţii i-au zâmbit: a reuşit un gol cu Sportul şi o „dublă" cu Rapid, care practic a schimbat soarta partidei şi a dus la victoria „câinilor", 3-2.

Citeşte şi:

Prunea: "Ganea e o prezenţă constantă la naţionala de tineret"

Garat, Torje şi Ganea au prezentat noul echipament al "câinilor roşii"

Liviu Ganea: "Ne va fi mult mai greu cu Hajduk Split"

Liviu Ganea nu vrea să fie rezervă

Încântaţi, conducătorii vor să negocieze un nou contract pentru a se asigura că va rămâne mult timp în „Ştefan cel Mare" deşi înţelegerea actuală expiră abia peste doi ani.

Însă, la 22 de ani, „Ganezul" este unul dintre cei mai slab plătiţi jucători, primind 30.000 de dolari pe an, adică de zece ori mai puţin ca Marius Niculae, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Dinamo.

Întâlnirea cu preşedintele clubului, Nicolae Badea va avea loc până la sfârşitul lunii, iar condiţia jucătorului e simplă: „Vreau să joc, banii sunt mai puţin importanţi".

Totuşi, salariul său va cunoaşte o îmbunătăţire: 60.000 de dolari pe sezon, dublu faţă decât obţine acum. În plus, dacă va bifa toate meciurile din acest sezon, Ganea va ajunge să câştige 100.000 de dolari anual.

Tânărului de 22 de ani îi plac maşinile şi banii câştigaţi din fotbal i-a strâns pentru a-şi achiziţiona un Volkswagen Touareg pe care în luna mai l-a schimbat cu un Mercedes CLS, în valoare de 75.000 de euro.

Suma pentru achiziţionarea bolidul a strâns-o în special din primele plătite de patronul Astrei, Ioan Niculae, pentru salvarea echipei de la retrogradare dar au contribuit şi părinţii cu o mică parte. Acum, Touareg-ul îl conduce tatăl său, dar maşinile lui Liviu costă împreună în jur de 100.000 de euro.

Inedit despre Liviu Ganea

Acum, e deţinut în coproprietate, în procente egale, de Dinamo şi Şcoala de Fotbal "Gică Popescu".

Părinţii s-au mutat din Brăila la Constanţa şi apoi în Bucureşti pentru a fi alături de Liviu. La 40 de ani, tatăl, Neculai, şi mama, Kamelya, au vândut tot ce aveau în Constanţa şi s-au stabilit în Capitală pentru a sta împreună cu fiul lor.

Toate golurile le dedică părinţilor care l-au susţinut în permanenţă să-şi urmeze visul de a deveni fotbalist.

Este student la ANEFS, la facultatea de psihologie educaţională.

A fost dorit la Timişoara, Marian Iancu fiind dispus să plătească un milion de euro pentru el, dar Cristi Borcea s-a opus transferului.

Nu este un adept al vieţii de noapte, nu pierde vremea prin cluburi şi discoteci şi preferă jocurile pe calculator.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net