Golgheteri de bronz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu un gol în meciul de astăzi de la Port Elizabeth, germanul Miroslav Klose poate egala performanţa brazilianului Ronaldo, care a marcat de 15 ori la Mondiale.

Chiar dacă au ratat şansa de a cuceri Cupa Mondială, Diego Forlan şi Miroslav Klose mai au totuşi pentru ce să joace. În vârstă de 31, respectiv 32 de ani, cei doi se află probabil în faţa ultimului meci la un campionat mondial.

După şase partide la acest turneu final, ei sunt pe locul doi în clasamentul golgheterilor cu câte patru goluri marcate, cu unul mai puţin decât Sneijder şi Villa, cei care le-au barat drumul spre finală. Pentru uruguayan, câştigător în acest an al primei ediţii de Europa League, „gheata de aur" ar încununa un sezon de excepţie.

De cealaltă parte, dacă ar înscrie doar o dată, Klose l-ar egala pe brazilianul Ronaldo în clasamentul golgheterilor Cupei Mondiale, cu 15 reuşite.

Cu toate acestea, cei doi sunt încă incerţi înaintea partidei de astăzi. Forlan a jucat accidentat şi a fost schimbat în semifinala cu Olanda, iar Klose s-a lovit la un duel aerian în meciul contra Spaniei.

Germanii au de rezolvat şi alte probleme medicale, o gripă afectându-i ieri pe jucătorii Lahm şi Podolski, absenţi de la antrenament, precum şi pe selecţionerul Löw, care a „fentat" astfel conferinţa de presă oficială.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net