Glume de şantier cu Răzvan Lucescu şi Cristi Borcea

Ultima actualizare:

"Ştii bine că nu-ţi poţi renega trecutul dinamovist!", i-a spus acţionarul câinilor lui Lucescu jr.

Cei doi s-au întâlnit pe şantierul de la "National Arena", unde au mai fost prezenţi ieri dimineaţă să vadă vadă stadiul lucrărilor primarul Sorin Oprescu şi oficialii FRF Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu.

Ca jucător, când apăra poarta Sportului Studenţesc, Răzvan Lucescu a declarat după o remiză cu Steaua, care a ajutat-o pe Dinamo: "Acest egal e ca o victorie pe care o dedic tuturor antisteliştilor din România".

Ulterior, după ce a ajuns la Rapid, Răzvan şi-a ascuns sentimentele pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

Dialogul spumos de la «Naţional Arena»

Răzvan Lucescu: Ce stadion o să fie... Un stadion al fair-play-ului, fără garduri. O să arunce oamenii cu flori pe teren.Cristi Borcea: Da, mai ales că o să joace aici Dinamo şi ştii bine că nu-ţi poţi renega trecutul dinamovist!

Răzvan Lucescu: Trecutul meu e în Balta Albă, dar o să vin eu cu o echipă să te bat, să nu ajungi tu în Liga Campionilor!Mircea Sandu (către Borcea): Dar preşedinţii de club ce caută la vestiare, ei trebuie să stea la lojă!

Răzvan Lucescu: De fapt, Cristi caută vestiarul arbitrilor!Cristi Borcea: Taci mă, că tu eşti ăla care te plîngi de arbitraj!

Ionuţ Lupescu: Borcea şi-a văzut interesul. A râs, a glumit, dar o să apară la televizor. Sper că lumea înţelege glumele de şantier.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net