Giovani Becali vrea să-şi trăiască bătrâneţile pe iaht

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Viaţa lui Ioan Becali poate fi oricând subiectul unei serii de cărţi. Machidon, rebel, bişniţar, şmecher, abil, impresar de jucători, om de afaceri, tupeist, avut şi lista cuvintelor care îl caracterizează pe Giovani poate continua.

Cel mai mare dintre fraţii Becali s-a săturat de publicitate, s-a săturat de lumea fobalului, s-a săturat de tot. Îşi doreşte o viaţă liniştită şi şi-a făcut planul pentru bătrâneţe.

Giovani Becali îl scuipă, în direct, pe jurnalistul Emanuel Terzian - VIDEO

La anul, când va împlini 58 ani, se va retrage din viaţa publică. Vrea să achiziţioneze un iaht de mici dimensiuni, pe care să se îmbarce pe 1 iunie şi să stea până la începutul lui octombrie. Ioan Becali a testat deja piaţa.

A vorbit cu George Copos, pasionat de bărci, şi s-a interesat care sunt condiţiile pentru a-şi lua o ambarcaţiune, pe care să o ţină în portul Mangalia.

Rolls-Royce de 375.000 de euro. Giovani Becali este unul dintre puţinii români posesori de Rolls-Royce, automobilul de lux  costându-l pe fostul impresar circa 375.000 de euro.

simeon stalpnicul png

100.000 de euro din închirierea vilelor.100.000 de euro este suma lunară pentru care Ioan şi Victor Becali şi-au închiriat casele din Pipera Şcolii Britanice.

simeon stalpnicul png

"Mi-ajunge şi mie. Sunt mulţumit cu ce am realizat. Fetele mele vor avea tot ce îşi vor dori, le-am asigurat viitorul, acum trebuie să mă ocup şi de mine. Nu mai vreau să fiu implicat în nimic, ci doar să trăiesc şi eu liniştit. Am alergat destul la viaţa mea", s-a destăinuit Becali, care va urmări de la distanţă evoluţia fotbalului românesc.

El intenţionează să lase toate afacerile pe umerii fratelui său mai mic, Victor, care deţine licenţa de impresar FIFA.

Ioan Becali vrea să iasă din scenă în aplauzele publicului. Drept pentru care şi-a propus să dea o ultimă lovitură.

Aceasta ar fi salvarea lui Adrian Mutu de la plata celor 17 milioane de euro către Chelsea.

Prin avocaţi celebri, Becali a reuşit să obţină suspendarea momentană a amenzii dictate împotriva internaţionalului român, iar în următoarea perioadă este aşteptată o nouă hotărâre a Tribunalului Ferderal Elveţian.

Pe altă parte, Giovani încearcă, prin intermediari, să-l înduplece pe Roman Abramovici să renunţe la banii pe care îi cere lui Mutu, caz în care misiunea de salvare a lui Mutu va fi ca şi rezolvată.

simeon stalpnicul png

Narda Stella şi Giovani Becali s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani, în Danemarca. Cei doi s-au căsătorit imediat după Revoluţie.

Frumoasa columbiancă, acum în vârstă de 51 de ani, i-a dăruit impresarului trei fete: Pamela, Andreea şi Laura.

După un mariaj de 22 de ani, Giovani şi Stella au decis să divorţeze, ea susţinând că principalul motiv al despărţirii este lipsa nejustificată a soţului ei de acasă.

Giovani Becali în compania unei roşcate misterioase - GALERIE FOTO

Se contrează cu Adi Ilie pe seama lui Datolo

Giovani susţine că actualul star al lui Napoli, Jesús Datolo, ar fi putut veni la Steaua acum doi ani, însă a fost refuzat de cei de acolo.

"Obţinusem o hârtie care îmi permitea să-l aduc pe Datolo de la Boca Juniors pentru 1, 5 milioane de dolari. Până la urmă, argentinienii l-au dat în Italia pe 7,8 milioane de euro, dar atunci mi s-a spus că nu era nevoie de el! Asta e, cred că Adrian Ilie era atunci manager...", a dezvăluit fostul impresar.

"Atât eu, cât şi Lăcătuş sau Gigi Becali am fost de acord cu venirea lui Datolo, numai că el n-a putut fi adus. Dacă ar fi costat într-adevăr 1, 5 milioane, ar fi fost şi acum în Ghencea", a replicat "Cobra".

Mai citeşte:

Giovani Becali, chemat să divorţezeGiovani, ţi-ai ameninţat nevasta?

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net