Gigi sexologu’

Ultima actualizare:

Religios până la habotnicie, Gigi Becali nu se fereşte însă de subiectele referitoare la sex. Pentru că vrea ca jucătorii săi să dea randamentul maxim, latifundiarul a alcătuit o listă cu ceea ce au voie şi ceea ce n-au voie să facă fotbaliştii alături de partenere.

„Eu le-am zis băieţilor cum să procedeze. Decât să iasă în club cu 17 femei, mai bine iau una acasă. De fapt, îi las să ia şi trei fete, numai să nu stea până dimineaţa. La ora 12.00, maxim 1.00, să fie în pat. Şi, neapărat, să facă doar sex normal. Altfel, nu e bine, li se înmoaie genunchii. Oral nu au voie. Le tremură picioarele de la sexul oral. Să facă în poziţia misionarului, normal", a comentat Becali la emisiunea „Un Show Păcătos", de la Antena 1.

În stilu-i caracteristic, finanţatorul roş-albaştrilor s-a luat şi de cele două asistente ale lui Dan Capatos, Bianca Drăguşanu, iubita "Prinţului" Adrian Cristea, şi Daniela Crudu, noua cucerire a lui Cristi Tănase.

„Asistentele nu pot să îmi mulgă oile, că eu n-am berbeci. Ele trebuie să mulgă berbeci. A, şi am văzut într-o revistă de Daniela că s-a cuplat cu Tănase. Cruduţo, ce-ai cu Cristi? Ia-l pe Torje, mai bine. Lui «Dodel» îi place de ea că seamănă cu «Bomba sexy». Dacă rămâi cu el, să te ţină de prietenă, că este bine să aibă o prietenă stabilă. Dar să nu-i rupi genunchii, ştii tu la ce mă refer", i-a trasat europarlamentarul vedetei de televiziune.

Nici Oana Zăvoranu n-a scăpat de glumele lui Gigi Becali. „Mie îmi place de ea, dar să nu mai vină în emisiuni cu tocuri de 15 centimetri, cu blugii rupţi sau cu decolteu. Dacă se îmbracă aşa, îi ispiteşte pe bărbaţi şi se duc acasă şi fac ce-a făcut «Mache»", s-a amuzat Becali.

Angajat la Steaua ca team-manager, Marius Ianuli, nepotul lui Gigi Becali, a fost filmat în timp ce se masturba conversându-se cu o fată pe internet.

Alte perle marca Becali

„Jucătorii, dacă se duc în club, li se taie 25% din salariu. Dacă se duc cu Ioana Popescu, jurnalista devoratoare de fotbalişti, li se adaugă încă 10%."

 Şi-a întrebat duhovnicul dacă poate face dragoste cu soţia lui, după ce s-a împărtăşit.

„A te-mpreuna cu nevasta e lucru sfânt. Să faci sex e dracul. Dracul te pune să faci sex, doar animalele fac sex."

 „Iubita lui Mache nu mai vrea să se căsătorească cu el. I-am spus: «Băi, băiatule, ţi-ai făcut-o cu mâna ta»"

„Tănase are voie să explodeze «bomba sexy» doar o singură dată. Nu toată noaptea. O oră, maxim două."

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net