«Gigi, fă-ţi bagajele că te-aşteaptă oile!»

Ultima actualizare:

Aşa cum au anunţat, suporterii Stelei au venit în Ghencea în încercarea de a-l determina pe Gigi Becali să plece.

"Gigi, fă-ţi bagajele că te-aşteaptă oile!", „Dacă nu pleci din Ghencea, noi te vom teroriza şi orice s-ar întâmpla, de noi nu vei scăpa", sau „Gigi, la puşcărie" au fost refrenele favorite ale ultraşilor roş-albaştri care s-au auzit şi pe stadion.

Pe lângă patronul Stelei, alte ţinte ale fanilor au mai fost şi verii săi, Ioan şi Victor, preşedintele Argăseală şi antrenorul Stoichiţă. La polul opus s-au aflat Bergodi, Hagi şi Lăcătuş, cărora li s-a scandat numele.

"Patru ani la rând nu am putut să iau campionatul din cauza suporte­­rilor. Jucătorii au fost demoralizaţi de unii din galerie, astfel că am pierdut din nou bani. Ăştia nu sunt fani, sunt vagabonzi", a replicat Gigi Becali.

Primul meci al Stelei după despărţirea de Bergodi nu a arătat vreo îmbunătăţire a jocului. Mihai Stoichiţă, noua manta de vreme rea a lui Gigi, s-a zbătut ca un leu în cuşcă, însă spectacolul pe care-l promitea la instalare se lasă încă aşteptat. Salvatorul Stelei s-a numit iar Kapetanos, care a înscris cu o lovitură de cap, dintr-o fază care nu anunţa mai nimic.

În ultimele minute, Steaua a tremurat serios pentru rezultat, după eliminarea lui Toja, însă finalul le-a aparţinut lui Becali şi Cârţu. "Gata, Sorinele, stai şi tu jos, că mai mult de gura ta mi-e frică. Te aştept la Palat după meci!", a spus râzând Becali. "Norocosule, te-ai rugat mult!", a răspuns amar tehnicianul gorjenilor.

«Sorine, iar ai venit cu autobaza?»

Singurul moment care a spart monotonia unei prime părţi extrem de cenuşii a fost dialogul dintre Gigi Becali şi Sorin Cârţu. "Sorine, iar ai venit cu autobaza? Scoate-o puţin, ca să dăm şi noi gol!", a strigat latifundiarul din înaltul tribunei.

"Asta-i autobază? Ţi-am dat şi pasă să dai gol", a răspuns "Sorinaccio", făcând aluzie la ratarea uriaşă a lui Kapetanos. "Aşa e Sorine, tu eşti prietenul meu, dar ăştia nu sunt în stare de nimic", a punctat Becali cu zâmbetul pe buze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net