Gigi Becali a refuzat să vadă probele procurorilor din dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale

Ultima actualizare:

Becali a declarat, la ieşirea din Parchetul General, că nu a fost de acord să citească dosarul întocmit de procurori, scriind care sunt motivele pentru care refuză. Astfel, el a citit în faţa presei o copie a documentului rămas la anchetatori, în care susţinea că nu înţelege să ia act de materialul de urmărire penală întrucât, deşi a făcut plângere penală pentru modul în care a fost arestat, nu a primit nici un răspuns, acelaşi lucru întâmplându-se şi în cazul solicitării de audiere a hoţilor, după ce a început urmărirea penală pe numele său şi de confruntare cu aceştia. În acelaşi act europarlamentarul a povestit încă o dată ce s-a întâmplat după ce i-a fost furată maşina.

Finanţatorul Stelei a spus că, dacă va fi trimis în judecată, va citi această hârtie şi în Parlamentul European, pentru a vedea toată lumea ce se întâmplă în România. El a menţionat că, totuşi, procurorii i-au spus că nu va fi neapărat trimis în instanţă, deşi a văzut care sunt probele împotriva sa.

Gigi Becali a declarat că trei persoane învinuite în acest dosar au fost scoase de sub urmărire penală, deşi le-au fost aduse la cunoştinţă învinuirile. El a precizat că nu ştie exact despre cine e vorba, dar că printre acestea nu s-ar afla vreunul din bodyguarzii săi.

De asemenea, avocatul europarlamentarului, Bogdan Vlad, a spus presei că, din punctul său de vedere urmărirea penală nu e finalizată pentru că nu au primit nici un răspuns în legătură cu reaudierea hoţilor şi confruntarea cu aceştia, ceea ce încalcă dreptul la apărare.

Gigi Becali s-a prezentat, luni, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Becali este ultima persoană învininuită în acest dosar căreia trebuie să i se prezinte materialul de urmărire penală, restul prezentându-se deja la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Finanţatorul Stelei a ajuns la Parchet cu întârziere, după ce a fost la Judecătoria Sectorului 1, unde a avut loc, luni, primul termen al procesului în care el este parte vătămată. Şapte persoane, implicate în furtul unor maşini de lux, printre care se afla şi cea a finanţatorului Stelei, Gigi Becali, au fost trimise în judecată pe 24 septembrie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus declinarea dosarului privind sechestrarea presupuşilor hoţi ai maşinii lui Gigi Becali la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din cauză că patronul Stelei este europarlamentar. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, pe 26 iunie, recursul lui Gigi Becali împotriva sentinţei Judecătoriei Sectorului 1 şi au decis că acesta poate părăsi ţara.

Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucureşti din 16 aprilie, fiindu-i impuse, însă, mai multe interdicţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net