Gigi Becali: "Dorel Stoica a fost afectat de plecarea lui Piţurcă"

Ultima actualizare:

"Ilie mi-a spus că nu i-a plăcut atitudinea lui Dorel Stoica cu Brăneşti şi mi-a cerut să am o discuţie cu el. Eu i-am comunicat asta lui Stoica, cu Ilie de faţă. Băiatul mi-a spus cu lacrimi în ochi că nu face aşa ceva pentru că-şi câştigă pâinea din fotbal, mi-a spus că se simte jignit şi că, dacă îl vrea antrenorul, atunci poate să mizeze pe el. Pe mine m-a impresionat! I-am spus lui Ilie: «Sută la sută omul ăsta nu a trădat, atât a putut şi a fost afectat de plecarea lui Piţurcă». Ilie mi-a spus că şi el a fost convins, dar nu i-a plăcut atitudinea lui şi dacă-l afectează plecarea lui Piţurcă să se ducă după el", a spus Becali la Sport.ro.

Finanţatorul stelist a precizat că Universitatea Craiova ar dori să-l ia gratis pe Dorel Stoica. "Trebuie să recuperăm nişte bani. Dacă vrea să plece să plece, dacă-l vrea Mititelu să-l ia, dacă vrea să-l ia Piţurcă să-l ia, dar el să-mi dea înapoi banii pe care i-am dat ca primă de instalare, 10.000 de euro. Craiova crede că-l va lua gratis, dar nu se va întâmpla aşa", a precizat Becali.

Becali a adăugat că Stoica avea un salariu de 10.000 de euro pe lună la Steaua . Geraldo Alves şi Pantelis Kapetanos sunt singurii fotbalişti din lotul Stelei care au salarii mai mari de 10.000 de euro, potrivit finanţatorului stelist.

Becali a mai afirmat că Păcurar va pleca la Universitatea Cluj. Totodată, patronul stelist a spus că antrenorul de portari, Martin Tudor, va părăsi Steaua, "pentru că nu-l mai vrea Ilie", fiind posibil să fie înlocuit de Eugen Nae de la Unirea Urziceni.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net