Gheară şi Mutu s-au certat de la un Bentley!

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu şi Nicu Gheară au fost de nedespărţit din decembrie 2004, după ce fotbalistul a fost prins consumând cocaină la Chelsea.

Relaţiile s-au strâns şi mai mult peste câteva luni când Mutu s-a recăsătorit, el unindu-şi destinele cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, o dominicancă cu doi ani mai mare decât el iar naşii proaspătului cuplu au fost Nicu şi Mihaela Gheară.

ŞOC! Mutu dopat din nou! Citeşte aici!

Toate au fost bune şi frumoase pentru familiile Mutu şi Gheară, care petreceau împreună fie la Ibiza, fie la Kitzbuhel, unde omul de afaceri are case, ori de câte ori aveau ocazia. În acest context, răcirea relaţiilor şi apoi ruperea lor a părut o chestie neverosimilă.

Mutu şi Gheară s-au contrat dur la televizor în octombrie după scandalul în care fotbalistul a fost implicat înaintea meciului cu Serbia, dar ei nu mai erau prieteni de aproape jumătate de an.

Niciunul dintre ei nu a făcut public motivul, însă apropiaţi din anturajul lor spun că la mijloc este o maşină. Concret, se pare că Nicu Gheară şi-a achiziţionat un Bentley pe numele lui Mutu, cei doi convenind ca naşul să plătească ratele printr-una din firmele finului.

Vezi aici cum a petrecut Mutu de ziua lui!

Ceea ce s-a şi întâmplat vreme de un an, până când Gheară a renunţat la maşină şi implicit la plata ratelor şi i-a trimis maşina lui Adi, spunând că nu mai are nevoie de ea.

În aceste condiţii, Mutu s-a trezit cu încă un Bentley în garaj, el având deja unul, şi cu vreo 100.000 de euro de achitat pentru o maşină de care nu avea nevoie.

Cei doi s-au certat atunci şi cum nu au găsit un numitor comun pentru împăcare au ajuns să rupă relaţiile. Prăpastia s-a adâncit şi mai mult acum trei luni, când Mutu a fost prins la restaurantul "Doi Cocoşi" în compania a două fete, în săptămâna meciului cu Serbia, fotbalistul bănuind că manevra a fost făcută de Gheară, pentru a-l discredita.

Pe seama acestui scandal ei s-au certat în direct la televizor, naşul ameninţându-l voalat cu bătaia pe fin.

De atunci nu au mai vorbit deloc, nu s-au sunat nici de Crăciun, nici de Revelion, iar pe 8 ianuarie, când Mutu a împlinit 31 de ani, naşul său nu a fost invitat la petrecerea ţinută la Milano.

Mai citeşte:

Mircea Lucescu: "Mutu a renăscut"

Mutu:"Mă gândesc doar la Fiorentina"

Aşa a petrecut Mutu de ziua lui!

Mutu: «N-am înşelat-o pe Consuelo!»

Rămâne la Fiorentina?

Administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci, a declarat ieri că agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin, referindu-se la faptul că Ioan Becali spusese că va cere o mărire de salariu.

Cred că agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin", a spus Mencucci. Presa italiană a anunţat că Adrian Mutu va negocia o prelungire a contractului cu Fiorentina în această săptămână.

Nicu Gheară obişnuia să îi dea lui Mutu premiul de cel mai bun fotbalist al anului în România

simeon stalpnicul png

Mutu şi Nicu Gheară îşi petreceau vacanţele alături de alte nume mari ale fotbalului mondial, caitalianul Fabio Cannavaro

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net