Gheară o învaţă pe Neghină să dea la gaură!

Ultima actualizare:
Gheara în Ibiza - galerie.
Gheara în Ibiza - galerie.

El are 45 de ani, ea are 28. El sute de milioane de euro în cont, ea o frumuseţe răpitoare şi un corp care te îmbie la păcate. După o vară cu vacanţe exotice, afaceristul Nicu Gheară şi protejata lui, manechinul Claudia Neghină, au început să experimenteze sportul preferat de bogătaşi: golful.

Afaceristul Nicu Gheară şi fotomodelul Claudia Neghină sunt de nedespărţit! Claudia este una dintre manechinele preferate ale miliardarului, ea fiind nelipsită de la evenimentele de modă organizate de acesta.

Claudia Neghină, răsfăţ cu Gheară la Ibiza - FOTO

Nicu Gheară i-a «combinat» pe Shakira şi Pique

Chiar dacă gurile rele spun că între cei doi ar exista o idilă, blonda este foarte bună prietenă cu nevasta acestuia, Mihaela. De altfel, cei trei au şi mers în aprilie împreună în Dubai, cu un grup de prieteni, unde s-au distrat de minune.

simeon stalpnicul png

Toată vara însă, Gheară şi Claudia au petrecut pe plajele însorite din Ibiza şi în cluburile de fiţe, mai mult singuri. Cei doi au profitat de vacanţa din Ibiza pentru a încerca un nou sport, preferat de cei cu conturi grase în bancă, golful. Gheară a învăţat-o pe Neghină să dea la gaură şi, deşi mai stângace la început, Claudia a învăţat repede să joace.

Pe tot parcursul zilei, afaceristul nu a scăpat-o din priviri, să nu cumva ca protejata lui să se accidenteze şi să nu mai poată urca pe podium. Chiar dacă au negat întotdeauna că ar avea o relaţie mai mult decât profesională, aceştia dau apă la moară gurilor rele, afişându-se foarte des în ipostaze destul de intime.

Nicu e mai degrabă atent la posteriorul apetisant al Claudiei

simeon stalpnicul png

Fotomodelul şi-a postat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii în care apare alături de afacerist. Dacă nu am şti că Gheară este un bărbat căsătorit, am putea jura că Neghină este iubita lui.

Acesta o ţine în braţe, se joacă cu ea în apă şi o scoate deseori la restaurant. Soţia sa nu pare deranjată de această apropiere, ba, mai mult, se simte bine în compania frumoasei blonde.

Vacanţă de lux în Ibiza

Neghină şi Gheară petrec foarte mult timp împreună, în fiecare vară, blonda fiind invitată să se distreze la reşedinţa acestuia din Ibiza.

De altfel, în anturajul afaceristului, vacanţele în Spania au devenit o tradiţie, fotbaliştii şi fotomodelele fiind personajele principale. Claudia a postat pe Internet fotografii din paradisul iberic, acolo unde Nicu Gheară a răsfăţat-o ca pe o prinţesă.

Cei doi au bătut magazinele în lung şi în lat, au mâncat la cele mai luxoase restaurante şi s-au distrat în cele mai de fiţe cluburi.

Vezi aici cum s-au distrat cei doi în Ibiza


    Gheara în Ibiza - galerie.
Gheara în Ibiza - galerie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net