Garat, distrus din cauza logodnicei

Ultima actualizare:

Garat a sosit la Dinamo în vara acestui an. Andone l-a inclus în lotul pentru stagiul din Austria dar la numai câteva zile a suferit o accidentare într-un meci amical şi a fost nevoit să stea peste o lună departe de gazon.

Rocio a fost cea care l-a făcut să treacă mai uşor peste clipele grele şi de câte ori aveau ocazia comunicau ore întregi pe messenger şi Facebook. A revenit pe teren şi debutul în tricoul alb-roşu a fost unul în forţă, marcând primul său gol pentru "câini".

A urmat un nou meci şi un nou gol, iar Garat era pe val. Dar, treptat, evoluţia sa a devenit din ce în ce mai ştearsă, iar la meciul cu Unirea Urziceni a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Citeşte şi:

Dinamo le ia profesor de română străinilor

UPDATE Apostol s-a lovit! Narcis Răducan: „Sperăm să-l avem apt cu Dinamo!"

Apostol poate rata derby-ul cu Dinamo

Însă, totul are o explicaţie. "Nu reuşim să-i obţinem viza de România prietenei sale. Suntem în discuţii cu cei de la ambasadă şi sperăm ca în câteva zile să poată ajunge aici. De aceea nu a jucat prea bine, suferă, dar când va ajunge ea aici, totul se va rezolva", au explicat surse din cadrul clubului.

După ce l-a înfruntat pe Giovani Becali, care l-a ameninţat că nu va mai juca la roş-albi, Garat a devenit un idol pentru fanii "câinilor". Aceştia l-au lăudat pentru atitudinea sa pe diverse siteuri iar la meciul cu Oţelul au postat un banner de susţinere: "Garat > Giovanni".

E medic pediatru în Argentina

Garat şi Rocio sunt împreună de şase ani, logodnica fundaşului dinamovist fiind medic pediatru în Argentina. Acum, jucătorul speră ca iubita să ajungă cât mai repede în România şi să-şi găsească de lucru în Bucureşti pentru a fi alături de el până la finalul contractului cu Dinamo, scadent în vara anului viitor, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net