Gamerii pe poziţii! Iată primul concept store din România - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Potrivit unui comunicat de presă, Best Distribution a deschis primul Concept Store din România dedicat jocurilor video. Investiţia se ridica la aproximativ 50 de mii de euro, iar locaţia concept store-ului a fost aleasă în centrul Bucureştiului, în zonă Unirii.

„Am gândit GameShop.ro concept store că pe un loc de testare a jocurilor video şi a tuturor platformelor disponibile la acest moment în România. Am numit locaţia GameShop.ro concept store The Ultimate Gaming Experience pentru că intenţionam să oferim gamerilor, dar şi celor care vor să afle mai multe despre jocurile video o bază completă de informaţii şi de testing pe această tema”,  declară Andreea Allardin, Director general Best Distribution.

  Cele mai noi titluri ale publisherilor pe care Best Distribution îi reprezintă în România - Electronic Arts, Activision Blizzard, UBISOFT, Take 2 Interactive, Namco Bandai Partners, Square Enix, Warner Bros şi alţii - vor putea fi testate chiar în ziua lansării de către cei prezenţi în Concept Store. „Dincolo de raţiunile de business ale deschiderii unei asfel de locaţii, GameShop.ro concept store este un loc de educaţie în privinţă consumului de jocuri video. Vrem că ţinerii să vadă şi să testeze jocuri video originale, pe platforme de ultima generatie”, declară Andreea Allardin.

simeon stalpnicul png

  Cumpărarea de jocuri video din GameShop.ro Concept Store se face exclusiv prin intermediul site-ului dedicat GameShop.ro, Concept Store-ul fiind doar un spaţiu de experienţă gaming şi nu magazin de vânzări de jocuri sau accesorii. GameShop concept store este un <<contraspaţiu comercial>>, unde a fost creaţă o realitate paralelă în care normalul este inversat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net